Hovudside

Hjem rettsmidler for rengjøring Sterling Sølvtøy

by Walther

Hjem rettsmidler for rengjøring Sterling Sølvtøy

Sterling sølv bestikk er vakkert og holdbare, varer i generasjoner når du skal ta vare på det. Du kan fortelle at en brikke er laget av fine sterling sølv når du ser stempel ".925", som betyr at stykket er laget av 92,5 prosent sølv og 7,5 prosent kobber. Sterling sølv flatware krever spesielle rengjøringsmetoder, men du trenger ikke å kjøpe spesialprodukter. Du kan bruke det du allerede har hjemme.

Bakepulver


Sette 1/4 kopp natron i en liten bolle. Legg akkurat nok vann til å lage en tykk pasta. Gni natron lim på din sterling sølv flatware å fjerne anløpe. Skyll pastaen av med rent, varmt vann. Tørk bestikk med en myk klut i stedet for luft tørking for å unngå vannflekker.

Aluminiumsfolie Bath


Linje en plast servant med aluminiumsfolie. Sørg for at den blanke siden vender opp. Legg alle bitene av sterling sølv flatware i bassenget og ordne dem slik at hver del av bestikk er i kontakt med aluminiumsfolie. Strø 1/4 kopp vasking brus (du kan kjøpe den på dagligvarebutikker og apotek) på toppen av bestikk, og hell 1 liter kokende vann inn i bassenget. La bestikk å suge i varmt vann i 15 minutter. Bruk gummihansker for å beskytte hendene dine når du fjerner sølv fra bassenget. Skyll bestikk i rent vann og buff dem med en myk klut. Denne prosessen fjerner anløpe.

Hjemmelaget Silver Dip


Du kan kjøpe kommersiell sølv fall å hjelpe deg å fjerne anløpe, men du kan også lage din egen hjemme. Fyll en bøtte eller et rent kjøkkenvask med varmt vann. Bland 2 ss salt og 2 ss natron i en liten bolle. Etter at den er godt blandet, hell den i varmt vann. Skjær et stykke aluminiumsfolie som passer i bunnen av bassenget eller vask, og skyv den ned gjennom vannet til bunnen slik at det ligger flatt. Dypp bestikk inn i blandingen, og la veldig anløpet plaggene ligge i bunnen av bassenget i flere minutter. Skyll flatware grundig, tørk, og oppbevar dem i anløpe-bevis klut.