Hovudside

Rettsmidler for støvmidd

by Walther

Rettsmidler for støvmidd

Selv om du ikke kan helt eliminere støvmidd, kan en rekke rettsmidler brukes til å redusere antall støvmidd i ditt hjem. Ifølge Environmental Protection Agency, har alle hjem støvmidd og disse feilene som er naken for det menneskelige øye vil mate på menneskelig hud flak. Midd finnes i madrasser, tepper, puter og klær.

Sengetepper


Sørg for å dekke dine puter og madrasser i støv-bevis eller allergen-ugjennomtrengelig dekker. Disse dekker bør være laget av enten tettvevd stoff eller vinyl, noe som vil hindre støvmidd fra kolon på puter og madrasser. Boksen springs bør være dekket i denne stoff eller vinyl også.

Når du velger sengetøy, er det best å holde seg borte fra ned dynen som lett kan felle støv som ull. Også holde seg borte fra noen sengetøy som ikke lett kan vaskes.

Vask Bedding Ofte


Alle sengetøy bør vaskes minst en gang i uken. Dette inkluderer alle putevar, tepper, sengetøy og sengetepper. Disse deksler må vaskes i varmt vann som er i det minste en temperatur av 130 grader Fahrenheit til å drepe støvmidd og fjerne allergener. Hvis sengetøy ikke kan vaskes du kan kaste den i tørketrommelen på høy varme i minst 20 minutter. Dette vil drepe noen levende støvmidd. Alle elementer som ikke kan vaskes kan plasseres i fryseren i 24 timer for å drepe støvmidd, men fryseren vil ikke fjerne allergenene.

Vakuum


Alltid støvsuge regelmessig og så ofte som mulig. Vakuum tepper og stoppede møbler for å fjerne støv. Overflaten støv vil fjerne støv midd mat kilde, men kan ikke fjerne alle støvmidd. Bruke et dobbelt lag microfiber pose eller en høyeffektiv luftfilter for å redusere huset støvutslipp fra støvsugeren.

Fuktighet


Hold en luftfuktighet på mellom 30 og 50 prosent i huset til enhver tid. Et klimaanlegg og en avfukter kan bidra til å holde luftfuktigheten lav. En hygrometer, som kan kjøpes på en jernvarehandel, vil måle mengden av fuktighet i huset.

Kosedyr


Hvis du har barn, og de har utstoppede dyr, sørg for å vaske dem så ofte som mulig i varmt vann. De utstoppede dyr bør være helt tørr og bør holdes utenfor av senger. Utstoppede dyr er en magnet for støvmidd.