Hovudside

Slik feilsøker en elektrisk garasjeport

by Walther

Slik feilsøker en elektrisk garasjeport

Elektriske garasjeporter er nyttige for huseiere som ønsker å være i stand til å åpne sin garasje uten å komme ut av bilen sin eller uten å gjøre moderat tunge løft. Hvis en elektrisk garasjeport ikke fungerer skikkelig, er det feilsøking metoder som kan diagnostisere problemer og bidra til å gi løsninger.

Bruksanvisning


•  Kontroller vertikal bane av døren for å sikre at ingenting blokkerer banen av døren. Sørg for at bilen har blitt trukket inn forbi døren banen, for eksempel, og sørge for at ingenting har rullet eller fått presset inn døren er opp-og-ned banen. Hvis en gjenstand er å bryte sensorens bane over bunnen av garasjen døråpningen, vil den automatiske overhead døren ikke fungere.

•  Juster infrarøde sensorer ved garasjeporten hvis du finner garasjeporten lukkes ikke med mindre du holder garasjeporten knappen i inntil døren helt lukkes. Det er viktig at sensoren på venstre side passer med sensoren på høyre side av døren jevnt. Plassere en liten element på toppen av den nedre del av foringsrøret som holder hver sensor. Trykk ned på sensoren - som er i stand til å bevege seg fritt opp og ned - til den hviler på elementet. Dette vil sikre at begge sider er på et jevnt nivå. For eksempel, å plassere en liten, identisk bolt på hver side under sensoren, og deretter trykke føleren ned til det presser mot bolten vil tillate sensorene til å stille opp.

•  Rengjør øynene på sensorene hvis garasjeporten vil ikke lukke med mindre du holder knappen nede til porten stenger hele veien. Noen ganger støv eller skitt vil følge øynene av sensorene, forårsaker den infrarøde forbindelsen som skal delvis blokkert eller reflektert eller brytes. Spindelvev også noen ganger bygge opp rundt sensorene. Bruk en fille for å fjerne støv, skitt og andre saker av sensorene.

•  Juster de åpne og lukke begrensninger på portåpneren hvis du opplever at garasjeporten lukker del av veien og deretter endrer retning inntil den åpnes helt opp igjen. Mange garasjeportåpnere har innstillinger på casing utenfor motoren som tillater brukere å sette åpne og lukke grensene. Mål avstanden fra toppen av garasjetaket til garasjen gulvet med et målebånd. Deretter null de åpne og snevre grenser ved å vri på de riktige avstander på garasjeport motor.

•  Smør deler av garasjeporten for å minimere de lydene som garasjeporten produserer. Selv om garasjeporten kan høres ut som det er knirk og muligens ut av sitt spor, dette ofte kan avhjelpes ved å sette olje på spoler som åpne og lukke døren. Også olje sporene på begge sider av døren. Hvis dette ikke reduserer støy, kontrollerer du valsene for å se om de er slitt. Hvis de er slitt, bytt dem.