Hovudside

Juridisk ideer for Sunny Corners

by Walther

Rikelig landskapsplante muligheter finnes for de solfylte hjørnene av areal, uansett hva tilstanden til jord kan være eller klimaforhold i regionen der du bor. Alternativer for solrike hjørnene - uansett om de er våte de, tørre eller funksjonen varmt og kaldt klima - inkluderer busker, stauder, needled evergreens, dekorative gress og trær.

Kalde hardføre planter


Enhver plante som overlever den kalde Sibir vil vokse i de kaldeste US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner i Nord-Amerika - falsk Spirea (Sorbaria sorbifolia) passer denne beskrivelsen. Kaldt hardfør til USDA sone 4, trives den i full sol, og kan tjene som personvern skjermer, i en naturalisert området og gjør det bra i busk grenser. I solrike hjørnene, vokser falsk Spirea mellom 5 og 10 fot, som produserer hvite blomst klynger tidlig i sommer for å kompliment sin sammensatte løvverk. Du kan dekke et stort område ved å plante Perus communis "Effusa" 3 til 4 meter fra hverandre i et solfylt hjørne, slik at denne sorten av Einer til fra en eviggrønn bunndekke. Vokser til 12 inches høy, disse plantene spredt ut til 6 meter og har mørkegrønne nåler.

Varme tolerante planter


Plasser en hvit ask (Fraxinus americana) i et solfylt hjørne og nyte sin uvanlige sammensatte løvverk og prangende høstfarger. Hvit aske vokser til 70 fot, viser en rund baldakin av grener når moden. Varmt klima ikke avskrekke sin utvikling; det er innfødt til dype sør arenaer som Florida, Alabama og Texas. Tolerant av varmt vær, er teppet blomst (Gaillardia aristata) passende for en flerårig tomt i et solfylt hjørne. Hold teppe blomst i baksetet, siden de kan vokse til 36 inches høy. Amber Wheels er en sorten passer for USDA sone 8, 9 og 10, med gylne gule og oransje blomster fra juni til September.

Anlegg for Våte Sunny Corners


Slå en solrik, våt hjørne av eiendommen til et tilfluktssted for sommerfugler med Asclepias incarnata "Soulmate". Dette er en kultur av sumpen milkweed. Soulmate vokser til 42 inches. Sin rosa-røde blomster er magneter for sommerfugler i juli og august, med Monarch butterfly larver fôring på bladene. Bruk "Soulmate" i USDA sone 3 til 8. Våt, solrike områder med sur jord er perfekt for sump hvit eik (Quercus bicolor). Det krever et stort hjørne der for å vokse, ettersom det vokser til 60 meter høy og har en baldakin til 60 meter bred. Sump hvit eik sin runde eikenøtter tiltrekke sulten dyreliv til landet som eik fungerer som et eksemplar, skygge eller plen treet kaldt hardfør til sone 4.

Anlegg for tørking av Sunny Corners


Lokal Canada vill rug gress (Elymus canadensis) i et tørt, solrikt hjørne som et bunndekke eller bruke den til å skape en ramme. Dette prydgresset, passende for USDA sone 3 til 8, danner klumper mellom 3 og 5 meter høy. Canada vill rug sin blågrønne løvverk endringer å tan nyanser i høst, bor på den måten gjennom vinteren. En ekstern, solrik hjørne med tørr, sandholdig jord er et godt nettsted for den svarte Locust Tree (Robinia pseudoacacia). Vokser til 70 fot, har svart gresshoppe sammensatte blader, hengende klynger av aromatiske blomster i slutten av våren og bønnelignende seedpods som modnes av oktober. Storrobinia vokser mellom USDA sone 4 til 8.