Hovudside

Hvordan Fest Hyller til en murvegg?

by Walther

Hvordan Fest Hyller til en murvegg?

Hyller kan brukes til alt fra å organisere et skap for å skape en plass til å vise stedene. Hyller er normalt sikret med skruer eller spiker til tre studs i en vegg, men hvis du trenger å feste hyller til en mur eller betong vegg, er prosessen litt mer involvert. Det er ikke mulig å bore grooves i murstein, som du kan når du bore en skrue inn i tre, så må du først bore et hull i murstein, og deretter sette inn en riflet plastholderen inn i hullet.

Bruksanvisning


•  Plasser hyller for å finne ut hvor du må installere skruene. Det er lettere å bore gjennom den dødelige enn murstein seg selv, men det er ikke nødvendig å gjøre dette. Lag et merke på veggene med pennen der du trenger skruehullene.

•  Plasser veggen anker ved siden av mur litt slik at tuppen av begge er selv. Plasser farget tape rundt mur bit på det nivået der veggen anker slutter. Dette vil fortelle deg når du skal stoppe boringen mens borekronen er i hullet.

•  Plasser mur bit i hammer drill og låse den på plass. Plasser boret mot mark der du ønsker å gjøre hullet, og begynne å bore. Aktiver hammer handling på drill for å gjøre prosessen litt enklere. Når båndet på borkronen når murstein, stanse boring.

•  Hammer plastveggfester i hullene som du nettopp boret. Ankrene skal være i flukt med veggen eller en litt innfelt, bare sørg for at de aren € ™ t stikker ut.

•  Sett hyller på plass og bruke skruer for å feste den til veggen ankere. Stram skruene med drill eller en skrutrekker.