Hovudside

Azalea Sykdommer i Arizona

by Walther

Azalea Sykdommer i Arizona

Asalea er vanskelig å vokse i Arizona fordi de foretrekker rik, sur jord som kan være vanskelig å finne. Mens de trenger direkte sollys, asalea også foretrekker fuktige, kjøligere nighttime temperaturer på 60 grader F, som er vanskelig å komme med i en ørken samfunnet. De er ofte dyrket i beholdere slik at de kan flyttes til mer skyggefulle steder.

Azalea Petal Blight


Arizona gjennomsnitt bare 10 til 20 inches av regn årlig. Men når det er en periode med regn i løpet av våren, er asalea utsatt for en sopp sykdom kalt azalea petal sykdom på planter. Det kan være behandlet med et fungicid som er merket for bladet blight.

Azalea Lace Bug


Azalea blonder bug luker på våren akkurat når bladene dukker opp. Insektene multiplisere, treffer sin topp på sensommeren. De forårsake betydelig skade i Arizona fordi det er sol og varmt. Hagebruk olje, insekt såpe eller insektmiddel kan dempe det verste av skaden hvis søkt om våren.

Svart Vine Weevil


Svart vintreet snutebillen fører bladene av asalea skal vises hakk, med dårlig vekst. I sin larvestadiet, spiser snutebillen azalea røtter. Voksne snutebiller lever av bladene om natten. Et plantevernmiddel med imidakloprid kan kontrollere utbruddet.