Hovudside

Hva er eukalyptus blader?

by Walther

Hva er eukalyptus blader?

Eucalyptus bladene er nok mest kjent som den eksklusive mat av koala bjørner. De gir også mange fordeler til mennesker. Anslagsvis 700 arter av eukalyptustrær vokser i Australia. Variasjonen mennesker oftest Høsten er Eucalyptus globulus "Australian feber treet." Native til Australia og Tasmania, er australsk feber treet dyrkes kommersielt i Middelhavet og subtropiske strøk, inkludert Spania og Marokko. Folk verdi eucalyptus blader for sine medisinske, aromatiske og dekorative egenskaper.

Eucalyptus Leaves


Eukalyptustrær varierer i størrelse fra små busker som vokser bare noen få meter høy til gigantiske gummitrær, som for eksempel den australske feber treet som strekker seg opp til 230-meter høye. Bladene på trærne er like mangfoldig. Selv om deres størrelse, form og farge varierer, eukalyptus blader er generelt læraktig å ta på, henge loddrett eller på skrå og inneholde duftende olje. Bladene av den australske feber treet --- de mest brukte i medisinske rettsmidler --- er 4 til 12 inches lang, mørk grønn og skinnende.

Medisinsk bruk


Folk har brukt eukalyptusblader for sine helbredende egenskaper for aldre. Australske aboriginene har tradisjonelt brukt bladene til å lage en te for behandling av høy feber. Selv i dag, til en viss bruk eukalyptus te lindre sår hals og behandle bronkitt og bihulebetennelse. De fleste moderne medisinske behandlinger bruke oljen utvinnes fra bladene og avdelings toppen av anlegget. Eucalyptus olje kan finnes i mange hoste drops, sirup og damp smitter. På grunn av sin sterke lukt, noen aromatherapists anbefaler å bruke eukalyptusolje å gjenopplive noen som har besvimt. Dens antiseptiske og antibakterielle egenskaper kan hjelpemiddel i healing kutt, sår og andre sår på huden. Eukalyptusolje antas å være et anti-inflammatorisk, og det har blitt brukt for å lindre smerte artritt. Det enda har blitt brukt som et insektmiddel for å beskytte mot mygg og lopper.

Hjem bruksområder


Eucalyptus bladene er vanlig i tørkede blomsteroppsatser og kranser. De tørkede bladene er pen og aromatisk. Plasseres i hele hjemmet, avgir de en lukt som mange finner behagelig, noe som gjør eucalyptus etterlater en naturlig luftrenser. Mens nydelig, eukalyptus blader er ikke trygt for barn og kjæledyr; de bør holdes trygt ut av rekkevidde hvis det vises i hjemmet.

Forsiktighetsregler


University of Maryland Medical Center anbefaler at enkelte individer i høyrisikogrupper bruke forsiktighet når de vurderer bruk av medisiner eller behandlinger som inneholder eukalyptus olje. Senteret anbefaler spesielt at følgende populasjoner ikke bruke eukalyptus: personer med lever- og nyresykdommer, de med lavt eller høyt blodtrykk og gravide og ammende kvinner. Eucalyptus olje kan utløse et astmaanfall, så astmasyke bør styre klar av urten. Siden eukalyptusolje kunne samhandle med andre legemidler, bør de for tiden tar medisiner konsultere sine leger før du bruker eukalyptus.