Hovudside

Hjemmelaget Floor Cleaning Solution

by Walther

Butikken kjøpte gulv rengjøringsmidler kan slippe røyk i luften som kan føre til helseproblemer for deg og din familie. Heldigvis, lage dine egne vaskemidler er enkelt, økonomisk og sikker. Med bare flere vanlige ingredienser, kan du lage din egen renere å bruke på gulvet. I stedet for å bruke rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk eller blekemiddel, bruker enkle ingredienser som avgir ha skadelige gasser. Alt du trenger for å komme i gang er vann, hvit eddik, natron, flytende såpe og en beholder for lagring av din renere. Eteriske oljer, som sitron eller appelsin, er valgfrie for duft.

Keramiske fliser


Rengjøring keramiske fliser kan være vanskelig, men du kan gjøre en effektiv hjemmelaget løsning med bare eddik og vann. Bruk 1/4 kopp hvit eddik og bland det med en gallon av varmt vann. Spray eller strø på din fliser, la sitte og deretter skrubbe bort med en klut eller svamp. Du må kanskje skrubbe litt hardere på fliser, men fordelene med hjemmelagde rengjøringsmidler er verdt innsatsen.

Carpet Cleaner


Teppe renere kan gjøres enkelt også. Å lage en skum for teppet, bland sammen 1/4 kopp flytende såpe, helst en med en vegetabilsk olje base, og 3 ss. vann. Ved hjelp av en bolle og en mikser eller egg beater, blande disse ingrediensene til de er skummende. Hvis du trenger å legge mer vann for å lage skum, gjør det. Når skummet er klar, gni det inn i flekker på teppe eller teppe, la det sitte og skyll med vann. I stedet for å bruke penger på teppet renere, bruke natron akkurat som du ville en pulverisert renere. Strø natron på teppet og støvsug det bort.

Wood


For tregulv renhold, bland en gallon av varmt vann med 1/2 kopp hvit eddik. Rengjør gulvet med denne løsningen som normalt. Å polere dine tregulv, kan du bruke en blanding av like deler hvit eddik og vegetabilsk olje. Gni denne løsningen inn i tre gulvet med en klut for å polere. Skummet melk vil også fungere som en effektiv gulv polish.

Linoleum


Rengjør linoleumsgulvet med 1/4 kopp hvit eddik, 2 liter varmt vann og 1/4 kopp natron. Bland inntil natron er oppløst i vannet. Gni inn din linoleum på gulv, skyll og se det skinne.

Tips


Sørg for å tydelig merke din hjemmelaget rengjøringsmiddel i beholderen sin. Skriv hva løsningen er for samt hvilke ingredienser du brukte. Hvis du ønsker å legge til en duft til gulvet renhold løsning, bruker dråper sitron, appelsin eller andre essensielle oljer. Legge duft vil gi deg frisk og ren resultater.