Hovudside

Hva Plantevernmidler fungerer best på Møll?

by Walther

Møll dona € ™ t bite og ikke spre sykdom, så de aren € ™ ta fare for deg eller din familie. De kan være ulemper, imidlertid, og avhengig av hva slags møll invaderer hjemmet ditt du kunne se problemer i enten din pantry eller skapet. Plantevernmidler kan hjelpe deg å kontrollere noen møll.

Møll


Voksen måltid møll ikke mate, men deres larver gjøre. De skal beite på tørket mat som korn, tørr pet mat og nøtter. De vanligvis inn i huset inne infiserte matvarer. Youâ € ™ ll mest sannsynlig sted de voksne flagrende rundt pantry eller se webbing etterlatt av larvene i maten. Klær møll voksne lever i skap og loft der ull eller pels elementer er lagret. Deres larver lever på lagrede gensere, løper og jakker, ødelegger dem med spredte, små hull.

Plantevernmidler


Plantevernmidler er upraktisk for bruk med måltid møll; det er for mye risiko for å forurense mat i pantry. Freeze infisert mat å drepe møll, så kast den. Fjerne påvirket mat vil bli kvitt smitten. For klær møll, bruk av plantevernmidler paradichlorobenzene, eller PDB. Det er dødelig for møll som egg, larver og voksne, og vil utslette alle stadier av et angrep. Dichlorvos, eller DDVP, er også effektiv mot møll.

Bruk


Paradichlorobenzene er tilgjengelig i krystall eller flakform. Riste PDB flak i et skap hvor du har sett klær møll eller deres larver. Sprer PDB på og under ull og pels elementene du ønsker å beskytte. Dichlorvos kommer i lange strimler, ideelt for hengende i klesskap. Bruk den for den øvre delen av et lagringsområde hvor du canâ € ™ t bruke PDB flak. Begge plantevernmidler vil begynne å drepe møll umiddelbart.

Betraktninger


Hold barn og kjæledyr borte fra plantevernmidler du bruker til å drepe møll. Å redusere familyâ € ™ s eksponering for kjemiske insektmidler, når møllene er døde, kan du bruke andre midler for å hindre en fremtidig angrep. Lagre mat i lufttette beholdere og nøye inspisere alle nye tørket mat som du tar inn i ditt hjem. Bruk klare, lufttette plastbeholdere til å lagre dine ull eller pels elementer. Inspisere dem nøye før du setter dem inn i en container for å være sikker på at ingen møll eller larver gå inn med dem.