Hovudside

Hvordan Pave en Edge

by Walther

Med en rekke materielle, form og fargevalg tilgjengelig, pavers tillate deg betydelig fleksibilitet av design samt enkel installasjon. Enten det er en gårdsplass, innkjørsel eller gangvei du oppretter, må du opprette en kant når du arbeider med pavers å hindre dem fra å forflytte seg over tid. Mens mange selskaper tilbyr pre-produsert kanter for bruk med pavers, kan du lage en kant uten å kjøpe prefabrikerte kanter.

Bruksanvisning


•  Legg patio, gangvei eller oppkjørselen pavers henhold til design opp til et punkt der du har tenkt å lage kanten.

•  Grav en grøft langs kanten av pavers. Grøften skal være dypere enn sengetøy sand på som du plassert pavers.

•  Bland betongen i en trillebår eller plast kar. Hvis prosjektet er stor, gjør en trillebår flytte betong enklere. Legg riktig mengde vann i henhold til instruksjonene på posen og bland godt med en sparkel.

•  Shovel betongen i grøften for å skape en skjult betong fortauskant. Betongen bør være høy nok til å nå midten av veidekke, men likevel gi rom for jord som skal plasseres på toppen når alt er tørt. Tillate betongen å tørke.

•  Fyll grøften på med jord når betongen har tørket. Gress vil være i stand til å vokse helt opp til kanten av pavers uten risiko for pavers skiftende.