Hovudside

Hvordan planlegge og organisere en Closet

by Walther

Hvordan planlegge og organisere en Closet

Skapet er ikke bare hvor klærne er lagret, men det er også hvor minnene er trygt gjemt unna. Planlegging og organisere et skap tar bort noen frustrasjoner vi møter i hverdagen ved å gi oss trøst å vite nøyaktig hvor alt er.

Bruksanvisning


•  Mål bredden av tre par sko. Tilsett 3 inches til måling og kutte nok deler til å plassere alle skoene dine på en hylle. Hvis du har mer enn 24 par sko, endre bredden til fire eller fem par sko eller hva det tar å organisere dine sko. Husk å legge til 3 inches til målingen.

•  Mål og kutte tre stykker av trelast, i henhold til antall par sko du har, og etterlot minst 10 inches mellom hyllene. For eksempel, hvis du har 21 par sko og hver hylle vil holde tre par, vil hver av de tre stykker må være 80 inches lang.

•  Place to av de stykker av trelast side-ved-side. Mål fra ett og lage et merke hver 10 inches. Sett fart firkant på merkene, og trekke linjer langs bredden av trelast. Påfør lim til kantene av hyllene og fest dem til endene med gips skruer.

•  Cut 2 flere stykker av trelast halvparten så høy som den siste 2. For eksempel, hvis to stykker skåret i trinn 2 er 80 inches i lengde, gjør disse to 40 inches. Plassere dem ved siden av hverandre, måle og lage merker som vil dele plassen jevnt. Skjær hyllene trengs for å fylle merkene trukket. Påføre lim på endene av hyllene og feste dem til endene med gips skruer. Disse hyllene kan brukes til å organisere odd store elementer.

•  Plasser disse enhetene i skapet, måle bredden på innsiden av skapet og kuttet en sokkel som lengde. Sett risten på toppen av skohylle og sikre en klamp på veggen motsatt skohylle med gips skruer, og la hylle hvile på den. Deretter måler over fra skohylle en god avstand til å henge klær som ikke henger på gulvet (f.eks, skjorter, skjørt, jakker, etc).

•  Legg den andre stykke trelast fra trinn 2 på et arbeidsbord. Installere et skap stang brakett på vanlig høyde og en annen under den tillater rom for klærne på toppen stang. Bruk skruene som fulgte med stang parentes. Måle ned fra toppen av stykket i trinn 5 til skapet stang braketten og markere slutten på den skohylle. Installere et skap stang brakett på at mark. Deretter måler opp fra bunnen av stykket fra trinn 5 til skapet stang braketten og markere slutten på enheten ved siden av skoen rack. Installere et skap stang brakett på at mark. Bestemme lengden på disse stengene og skjær dem i den lengden.

•  Plasser den nye enden med skap stang parentes i skapet og plass det ved hjelp av stenger. Fest slutt på øverste hylle som løper i hele bredden av skapet. Installer de to stenger. Deretter måler og kutte den siste stang til å kjøre resten av bredden av skapet på vanlig høyde.

Tips og advarsler


  • Bestem diameteren av skapet stang av vekten vil det hold.Sand og bruke beis eller maling til de lumber.For lang skap stenger, kan det hende du må installere en støttebrakett midtveis av skapet.
  • Ikke la elektroverktøy uten tilsyn i nærvær av children.Do ikke male eller beis uten skikkelig ventilasjon.