Hovudside

Garage Floor Refinishing

by Walther

Ved lakkering av betong garasjegulv, er det flere ting du bør vurdere før du fortsetter. Du må bestemme hvilke materialer du skal bruke for å refinish gulvet - betong beis eller betong maling. Etter at du har bestemt deg for riktige materialer, må du følge visse prosedyrer i forberedelse til lakkering av betong garasje gulvet. Lakkering av en garasje gulvet er ikke vanskelig, og avhengig av størrelsen på prosjektet, kan det gjøres i så lite som en dag.

Ren Garage Floor


Feie betongen grundig med en myk-stritter kost. Pass på at ingen partikler blir liggende igjen. Rengjør gulvet med en TSP (trinatriumfosfat) og vann. Skrubbe gulvet med en medium børste, og pass på at alt skitt på overflaten er fjernet. Bruk en sparkel for å fjerne eventuell tyggegummi eller fast-på materialer.

Testing


Slippe noen få dråper av vann på overflaten av betongen garasjegulvet. Hvis vannet perler opp på betong, så det kan være selfangere på betongen. Aldri prøve å flekke eller male over en forseglet gulv --- du vil være å kaste bort tiden din. Fjern det sealer ved å anvende et strippe kjemisk, agitering av kjemisk med en børste, og fjerne resten med en mopp. Rengjør betong igjen med TSP løsning.

Maling eller flekker


Etter at du har grundig blandet flekken eller maling - maling bør være en akrylmaling designet spesielt for garasjegulv - kutt i områdene mot vegger og hjørner med en fin-stritter trim pensel. Hell flekken fra boksen og inn på betong, arbeider ut fra de vanskelige å nå områder. Bruk en rulle og lange håndtak for å spre flekken ut på gulvet. Ikke hell for mye beis eller maling på gulvet på en gang, og sørg for at du får en jevn påføring av flekken. Følg tørking instruksjonene på boksen før du påfører et nytt strøk.