Hovudside

Farer og rengjøring av Black Mold

by Walther

Farer og rengjøring av Black Mold

Muggsopp kan finnes nesten overalt, inkludert i ditt hjem. Som en naturlig del av vårt miljø, mold tjener et formål ved å rotne dødt organisk materiale. Innendørs, er formen ikke så praktisk. Omfattende mugg fra vannskader som flom setter deg i fare for alvorlige helseproblemer og bør trygt rengjøres umiddelbart. For en mugne område større enn 10 kvadratmeter, ta kontakt med en profesjonell for opprydding.

Kontroll Moisture


Mugg trives på fuktighet. Nøkkelen til å hindre mugg er fuktighetskontroll. Når formen er fjernet, uten at området forblir tørr, vil muggvekst oppstår på nytt. Tørre vann skadet områder og elementer innenfor 24 til 48 timer for å hindre vekst av mugg.

Kaste den ut


Porøse materialer som klær, tepper og himlingsplater befengt med mugg kan måtte kastes hvis det er synlige skader. Det er meget vanskelig å bli kvitt porøse materialer av formen fordi de har mange sprekker på formen for å vokse. Ikke-porøse materialer slik som glass og metaller kan renses og brukes på nytt på en sikker måte.

Beskyttende Gear


Bruk verneklær og utstyr som dekker alt av huden din for å unngå eksponering, inkludert en maske, gummihansker og briller. Verneutstyr er nødvendig fordi du rengjør mold vil føre til muggsporer å bli luftbårne. Disponibel Hazmat drakter er tilgjengelig for minimal kostnad og er lett kastes etter opprydding. Alle personer til stede under rengjøring bør bruke verneutstyr.

Isolere


Det er viktig å isolere den mugne området fra resten av huset eller bygningen for å forhindre muggsporer fra å reise til andre områder. Forsegle den mugne området ved henging plastfolie med tape. Dekk vents å holde mold ut av HVAC-systemet og fra reiser i hele huset eller bygningen.

Scrub


Før du skrubbe, dempe den mugne området for å redusere antallet luftbårne sporer. Skrubb formen bort med såpe og varmt vann. Ta pauser for å gå utenfor og puste frisk luft.

Desinfisere


Skrubbing kan ikke fjerne alt av mugg, så du vil trenge for å desinfisere området etter skrubbing. En løsning av en halv kopp blekemiddel til 1 liter vann er tilstrekkelig for å desinfisere. Etter 15 minutter av slik at blekemiddel for å sitte, skyll med rent vann og tørke overflaten, ved hjelp av vifter eller avfuktere.

Adverse helserisiko


Inhaling eller rørende mugg kan forårsake mild til alvorlige allergiske reaksjoner, inkludert kortpustethet og feber. Mold kan også utløse astmaanfall hos personer med astma. Personer med undertrykt immunsystem eller lungesykdom kan stå i fare for mugg infeksjoner i lungene når de utsettes for mugg.