Hovudside

Røde maur i røttene av en Bush

by Walther

Røde maur, også kalt brann maur, ble introdusert i USA fra Sør-Amerika i 1918. Maurene er ofte funnet i bakken eksponert for sol i plener, lekeplasser, golfbaner og skolegårder. Maurene er jord skadedyr som rammer plantevekst i infiserte områder. Tilstedeværelse av røde maur i jord fortrenger de native maur og andre insekter i området.

Befengt Planter


Røde maur søke jord og påvirke røttene av alle typer planter og busker, fôring ikke bare på insekter i jorda, men også plante frø og bark. Disse maur er blant de alvorlige landskaps skadedyr i de sørlige delene av USA. Foruten planter, kan de aggressive maur også alvorlig svi mennesker og dyr. Stikket kan være dødelig for mennesker med allergi mot maur.

Skade


Maurene skade busker og små trær ved stripping plante bark. De begynner å flytte reiret til baser av unge trær og busker om vinteren, ofte forårsaker plante død som bark er girdled. Pest fôring skader stengler og frukt. Røde maur beskytte en rekke andre skadedyr som bladlus, økt skade på planter. Maurene deretter pakke jord til de skadede planteområder. En rekke fruktdyrkere klassifisere røde maur som den verste skadedyr i frukthager, utlånt av edderkopp midd.

Beskrivelse


Arbeideren rød maur er mørk rødbrun og varierer i størrelse fra 1/16 til 1/5-tommers lang. De små eggene kan ikke ses med det blotte øye. De fire viktigste stadier av vekst er det egg, larve, puppe og voksen. Maur formere seg raskt for å skape stort antall mounded reir 8 til 12 inches høy med en diameter på omtrent 18 inches. Skadedyr kjøre opp noe som forstyrrer reiret. Det er ikke uvanlig for røde maur å skape store kolonier i råtne stokker, vegger og under fortau.

Kontroll


Maur agn er anbefalt som en god kontroll strategi, da disse er fraktet til kolonien og bidra til å utrydde store populasjoner. Agn er vanligvis maiskorn dekket med giftig soyaolje. Gjelder agn i områder der maur er synlige og under dagtemperaturer på 70 til 90 grader Fahrenheit. Bruk om natten i løpet av svært varmt vær, som maur vil mate på agn om natten. Unngå bruk av agn i regnvær. For behandling av hauger av koloniene, anbefalte insektmidler inkluderer granulære formuleringer av pyrethrin, acephate, permetrin, cyflutrin eller deltametrin, ifølge University of California Extension.