Hovudside

Hva er forskjellen mellom den Hitachi DS18DFL & DS18DSAL?

by Walther

Den DS18DFL og DS18DSAL er trådløse øvelser laget av Hitachi. Disse øvelsene deler mange egenskaper: Begge er 18-volts øvelser, bruker oppladbare 1.5Ah litium ion-batterier og kommer med Hitachis livstidsgaranti. Men størrelsen, strømkapasitet og tilbehør som følger med disse øvelsene representerer store forskjeller mellom de to produktene.

Dimension Forskjeller


Selv om DS18DFL og DS18DSAL er sammenlignbare i størrelse, er det DS18DFL modellen større - og tyngre - av de to. Den DS18DFL måler 8,5 inches lang, en tomme lengre enn DS18DSAL modell. Den DS18DFL er også litt tyngre enn den DS18DSAL: På £ 3,7, det oppveier DS18DSAL av £ 0,2

Strøm Spesifikasjoner


Jo mindre drill - den DS18DSAL - er den kraftigste av de to når det gjelder maksimale turtall og dreiemoment. Selv om begge øvelser har en to-trinns girkasse, har DS18DSAL et bredere turtallsområde. Denne øvelsen første giret kan gå fra null til 350 RPM, mens andre gir kan gå fra null til 1500 RPM. Til sammenligning har den DS18DFL sin første gir et større spekter - fra null til 400 RPM - men det andre utstyret er mer begrenset, med et utvalg som bare går opp til 1200 RPM.

Den DS18DSAL har også større dreiemoment enn DS18DFL. Denne øvelsen har et maksimalt dreiemoment på 460 inches / pund, mens DS18DFL dreiemoment bare går opp til 374 inches / pund.

Tilbehør


Begge modellene kommer med et par av 1.5Ah oppladbart lithium ion-batterier. Faktisk, dette er nøyaktig samme batteriene, og de kan brukes i DS18DFL, den DS18DSAL eller noen av Hitachis litium ion batteridrevne driller.

Den DS18DSAL kommer med mer tilbehør enn sin motpart. Følger med denne øvelsen er en beltekroken, LED jobb lys, en 1/2-tommers metall ratcheting chuck og kullbørster. Den DS18DFL er tilbehør inkluderer en hurtiglader som kan lade batteriet opp til 1500 ganger, samt en bæreveske; disse tilbehør er også standard med DS18DSAL modell.

Tilgjengelighet


Fordi DS18DSAL er en forbedring i forhold til de større og tyngre DS18DFL modell, Hitachi avbrytes produksjonen av sistnevnte drill. På tidspunktet for offentliggjøring, er det DS18DFL fortsatt tilgjengelig som en renovert eller overhalt verktøy fra noen forhandlere, men å kjøpe en overhalt drill kan bety at du ikke får noen av de tilbehør som ville ha kommet med et nytt kjøp.

På tidspunktet for offentliggjøring, er DS18DSAL allment tilgjengelig fra forhandlere over hele landet. For en liste over forhandlere, besøk Hitachi produktside (hitachipowertools.com).