Hovudside

Hva Foods Most Tiltrekke Kakerlakker

by Walther

Hva Foods Most Tiltrekke Kakerlakker

Kakerlakker er de eldste overlevende insekter i verden, mener forskerne. Dette er på grunn av deres evne til å tilpasse og å overleve av av nesten hvilken som helst matkilde. Kakerlakker er åtseletere og vil se etter mat overalt at de lukter det. Med muligheten til å spise naturlige kilder til mat så vel som menneskeskapte matvarer, kan kakerlakker overleve i nesten alle habitat.

Kjøtt


Kakerlakker vil spise noe organisk, og kjøtt er en god kilde til protein og fett. Kakerlakker er tiltrukket av lukten av mat som kjøtt, og kan til og med finne ekstremt små biter av biff, kylling eller annet kjøtt som folk ikke kan legge merke til. Left kjøtt fra måltider som er utelatt tiltrekker kakerlakker. Når kjøttet er sølt under matlaging og små biter liggende på gulvet, vil kakerlakker søker det ut på kjøkkenet.

Ikke-Foods


Kakerlakker er primært interessert i organisk materiale og ting som mennesker anser mat. Imidlertid er de også tiltrekkes av stivelse. På grunn av dette, kakerlakker og til forbruker bok bindinger, for stivelse. Papir eller papp, som brukte pizzaesker, kan bli spist av kakerlakker, som kan bli tiltrukket av lukten av mat. Selv ren papp kan bli spist av kakerlakker når ingen annen mat er tilgjengelig. Kakerlakker kan også spise gjennom papirposer for å få til mat.

Organic Matter


Kakerlakker er åtseletere, og kan overleve av av mest organisk materiale. Døde insekter og bugs, selv andre kakerlakker, er en levedyktig matkilde. Råtnende plantemateriale som døende gress eller en komposthaug kan tiltrekke seg kakerlakker, som de kan overleve ut av dette. Dyrelik i naturen kan tiltrekke åtseletere som kakerlakker, som gjør bein eller deler av dyr til overs når du lager mat. Skinn kan også bli spist av kakerlakker.

Sukker


Kakerlakker er primært tiltrukket av sukker. Sukker brukes til te eller baking bør forsegles tett, eller kakerlakker kan komme inn i pakken. Soda og juice tiltrekke kakerlakker, på grunn av den høye konsentrasjonen av sukker i dem; enda en sølt sukkerholdig drikke som har tørket kan luktes. Frukt er full av naturlig sukker, og kakerlakker vil spise kassert frukt på grunn av dette. Kakerlakker vil spise godteri, bakevarer og alt annet som inneholder sukker.