Hovudside

Hvordan å reparere en høytrykksvasker slange for en Karcher G 2500 VH

by Walther

Hvordan å reparere en høytrykksvasker slange for en Karcher G 2500 VH

Det kan bare se ut som ferska høytrykksvasker slange er klar for søpla eller at lekkasjen er ustoppelig. Å vite hvordan å reparere en høytrykksvasker slange for din Karcher G 2500 VH er forskjellen mellom å betale $ 1 for en o-ring du kan erstatte selv, $ 10 eller mer for å få noen andre til å gjøre det, eller kaste bort en $ 50 høytrykksvasker slange til å kjøpe en ny en, når alt som er nødvendig er en klippe, en inline-tilkobling og en crimp.

Bruksanvisning


•  Stram lekk press slangeforbindelser, både til trykkslangen vannuttak og pistol.

•  Ta en slitt eller forverret o-ringen fra lekker press slangen. Rull den nye o-ringen på plass i trykkslangen.

•  Ta med høytrykksvasker slange som ferska med et hull til et selskap som tjenester høytrykksvaskere og få dem kuttet trykkslangen i to hvor det er ferska, file kantene på hugget ned og installere en inline-tilkobling, krymping rørgjenger til begge sider på en høytrykksvasker slange, og feste de to rørgjenger du har kjøpt.

Tips og advarsler


  • Eliminere de to Hurtigkoplingen koblinger ved hjelp av en lukket inline svivel-tilkobling, hvis du ikke ønsker å ha høytrykksvasker slange alternativer som bruker inline rask koble koplinger gir.
  • Sørg for at o-ringen er helt på plass i sin nisje, hvor den fungerer. Ikke gjør det kan føre til legemsbeskadigelse, siden det er mulig trykkslangen kan eventuelt koble opp med stor kraft.