Hovudside

Gazebo Design Ideas

by Walther

Når du har gjort beslutningen om å ha et lysthus i hagen din, må du velge et lysthus design. Et stort utvalg av lysthus størrelser og stiler er tilgjengelige, avhengig av hva bruker du har planlagt for lysthuset. Noen gazebos er vedlagt; andre er åpne. Noen har flere trapper; andre ikke. Å ha noen lysthus design ideer kan hjelpe deg å bestemme hva design ville fungere best for din hage.

Franske Lysthus


Den fransk-stil lysthus er designet for å brukes hele året. Det er en lukket struktur med franske dører og vinduer som kan åpnes. Du kan selv sette skjermer på i sommer for å tillate bris å blåse gjennom. Hvis du vil, fjerne vinduene helt i sommer. Den fransk-stil lysthus vil tillate mye naturlig lys inn i lysthuset. Lysthuset er perfekt for bruk som et kontor eller frokostrommet.

Japanese Gazebo


Den japanske Gazebo ser ut som en utendørs tehus. Den har en rektangulær form og er helt åpen. Det er en veldig enkel, men elegant design. Den japanske lysthus ville være den perfekte lysthus som å installere et spa for å slappe av i på en varm ettermiddag. Det ville også være et fint samlingssted for utendørs teselskaper.

Victorian Lysthus


Den viktorianske Gazebo er en klassiker. Det har dukket opp i romantiske scener i flere klassiske filmer og musikaler. Den har en pagode-stil to-lags taket, og det har vanligvis 04:57 trapper fører til sentrum dekk. Den er utsmykket med attraktive spindel rekkverk og buede innganger. Det kan ha en eller to innganger. Benker linje skinner hele veien rundt innsiden av lysthuset.

Montpellier Gazebo


Montpellier lysthus er bygget i en hage-stil. Det er en firkantet design og har tradisjonelle lysthus rekkverk og funksjoner. Den ser fin i et basseng innstilling eller i en rustikk hage med mange høye gress og markblomster. Du ofte se Montpellier i kommersielle sammenhenger, for eksempel et sykehus eller kontor gårdsplass.

Carlisle Gazebo


Carlisle lysthus ser ut som en eventyr lysthus. Den har massevis av blondekant rundt buer og innlegg. Den har en single-lagdelt tak og masse ekstra detaljer og etsninger skåret rundt buene å gi den en kongelig utseende. Det ville være en attraktiv struktur for å bygge i nærheten av en innsjø eller tjern.