Hovudside

Hvorfor Tulipaner Leaf Men ikke blomstrer

by Walther

Hvorfor Tulipaner Leaf Men ikke blomstrer

Med sin paletten rekke farger, tulipaner lyser en vintertrette hage. Etter andre pærer som krokus og påskeliljer, er det et sikkert tegn på våren når tulipanene blomstre. Tulipaner spire bred later noen uker før blomstring. Men hvis forholdene ikke er riktig eller pærene har ikke blitt tatt vare på riktig måte, vil disse muntre blomster klarer å blomstre.

Planting Too Late


Som med krokus og påskeliljer, er tulipaner anses vårløker. Dette refererer til sin blomst tid, ikke deres planting tid. For vårløker til blomst, de trenger å gå gjennom en periode av dvalen signalisert ved et fall i temperatur om vinteren. Når været varmes i løpet av våren, kommer planten ut av dvalen, vokser og blomstrer. For tulipaner til å oppleve forholdene som trengs for å blomstre, plante dem i høst. Tulipanløker plantet på våren kan utvikle blomster, men er mye mindre sannsynlig å blomstre.

Små knoller


Pære av tulipanen er et energilager sentrum, mye som tuber av en potet plante. Voksende blader og blomstrende krever mye energi fra en sunn pære. Som tulipaner vokse, legger de ut små pærer, som er hvordan en enkel tulipan etter hvert vokser til en klump av tulipaner etter noen år. Men disse små pærer ikke lagre nok energi til å vokse blader og blomster, så for et år bare løvverk vil dukke opp i pære gevinster størrelse. For blomster, plante modne pærer som er minst 1 cm over.

Løvverk Vedlikehold


Du kan være å klandre for tulipaner ikke blomstringen. Etter tulipanblomstrer, avskåret bare blomsten stilken, ikke bladene. Bladene trenger å bo på anlegget til photo og produsere energi. Denne energien deretter blir lagret i pære og gir drivstoff for tulipan å vokse og blomstre neste år. Hvis løvverk er kuttet vekk før det blir gul, er pære blir sultet. Tulipan vil produsere blader neste år, men kanskje ikke har energi til å blomstre.

Uriktig Feeding


Tulipaner vil gjøre best med en lys fôring når de begynner å spire. Men hvis feil type gjødsel er brukt, tulipan vil ikke blomstre. En plante mat høy i nitrogen vil gi tulipaner en overflod av blader, men ingen blomster. For blomster, velge en plante mat som har høyere mengder fosfor og kalium enn nitrogen. Mat spesielt beregnet for knoller vil gi gode resultater.