Hovudside

Hvordan å gjøre Vindu Klipper

by Walther

Trimming ut et vindu tjener flere formål. Det gir en visuell ramme rundt vindusområdet, som dekker opp den felles der vinduet enheten møter veggen. Det knytter vinduet inn i resten av rommet via lignende trim rundt dører, gulv og tak. Og det hjelper blokk utenfor luft fra å komme inn i huset. Den viktigste ferdigheten du trenger for å installere standard vindu trim er gjæringsskjæring, som er å kutte endene av trim på vinkler som vil passe sammen for å gjøre hjørnene, som en bilderamme.

Bruksanvisning


•  Mål bredden på vindusområdet, mellom de to øverste hjørnene, rett ved kanten av åpningen.

•  Overfør den målingen til et stykke trim, med to merker, og den målte avstanden mellom dem.

•  Legg trim på din gjæringssag, vender opp, så den nederste kanten er mot baksiden "gjerde" av sagen. Flytt trim så en av merkene er under kniven. Sving bladet slik at det peker 45 grader utover (vekk fra trim). Gjøre kutt.

•  Skyv trim for å sette det andre merket under kniven. Sving bladet 45 grader i motsatt retning (slik at det er igjen peker bort fra trim). Gjøre kutt.

•  Hold trim til veggen over vinduet, med den nederste kanten linjer opp med kanten av åpningen. De to Mitered ender bør vinkel opp av de to hjørnene. Bruk en etterbehandling nailer å skyte negler hver 12 inches langs begge kantene av trim.

Mål 6, kuttes og hånd-trim for de andre tre sider av åpningen, ved hjelp av samme prosedyre. Angi de gjærete ender av stykkene tett mot hverandre i hjørnene for å lage en rett vinkel.

Tips og advarsler


  • Bruk vernebriller når du bruker din gjæringssag.