Hovudside

Hvordan jeg Trekk en PVC Deep Well Pipe Do?

by Walther

Hvordan jeg Trekk en PVC Deep Well Pipe Do?

Dype brønnrørene kommer i to utførelser: en har en overflatepumpe som trekker vann, mens den annen utforming omfatter en nedsenkbar pumpe som passer inne i brønnforingsrøret og er plassert i bunnen av borehullet. I begge tilfeller vil du må løfte dype brønner som har PVC-rør fra toppen av enten kutte deler om gangen eller fjerne felles seksjoner. Dype brønner opp til 150 meter vil kreve noe fast muskelkraft ved hjelp av en assistent eller to. Ved hjelp, er det mulig for et hus til å trekke seg PVC brønnrør, for enten utskiftning eller reparasjon.

Bruksanvisning


•  Steng av brønnen pumpebryteren på kontrollboksen. Som en ekstra forholdsregel, slå av hovedstrømbryter til brønnen pumpe elektrisitet. Renne trykktanken på tømmeventilen ved hjelp av en halvmåne skiftenøkkel for en cap mutter, eller snu petcock ventilen manuelt, hvis så utstyrt.

•  Koble fra pumpeinntaket tilkobling til brønnrøret med en rørtang, for en mutter cap design. Hvis skjøten mellom pumpen og godt pipe fitting er fleksibel slange, bruk en skrutrekker til å fjerne slangeklemme, deretter skille leddet. Det kan ha en T montering, så fjerne den ekstra slangen passer med riktig verktøy. Loop en lengde på tau to ganger over enden av røret, slik at du vil ha skli innflytelse når det trekkes opp i røret.

•  Løft opp på røret hånd over hånd til du kommer til en forbindelse felles, eller har 15 til 20 meter av rør eksponert. Har en assistent hjelper deg med heisen, mens en annen assistent re-posisjoner i tau for å holde spenningen på den. Tauet assistent kan feste tauet til et fast objekt som et tre eller gjerde post, for å holde røret glir ned i brønnen. Løsne leddene om røret har segmentert tråden ledd, ved hjelp av et par av pipe skiftenøkler.

•  Kutt røret med en baufil på 15- til 20-fots seksjoner, hvis erstatte et rør som ikke har noen ledd. Trekk opp røret, koble eller kutte deler, før du har fjernet den totale lengden på røret. For en lang, ett stykke PVC-rør, bruk en godt rørlegger er Kwik Klamp å gripe røret ved brønnen utløp, når du har trukket opp en tung seksjon. Ta deg god tid og hvile ofte, oppkvikkende røret så mange ganger som du må.

•  Koble ledningsnettet fra den elektriske kontrollboksen og rull den pent ved siden av brønnhodet, hvis du har en nedsenkbar vel pumpe. Koble fra brønnrøret fra tanken på montering felles, enten med en rørtang eller skrutrekker for en fleksibel slange.

•  Trekk røret opp manuelt og fest den med enten håndholdt tau, eller har en assistent låse en rørtang på basen. Avklipt wire bånd på utsiden av røret med en avbitertang, og kveile kabelen pent til side. Trådene festes til den nedsenkbare pumpen på bunnen av røret foringsrør. Fjern alle seksjoner, eller over hele lengden av røret.