Hovudside

Enkle Vindusbehandling for Bay Windows

by Walther

Karnapper gi en tiltalende pop til utsiden av et hus og ofte tillate for ekstra rom inne, og skaper koselig frokost kriker, vindu seter eller andre fine funksjoner. Som alle andre vinduer, er det behov for å kle dem opp til en grad. Uansett hvor godt karnappvindu ble utformet, kan det ofte bli forbedret ved tilsetning av enkle vindu behandlinger for å knytte alt sammen og kompliment rommet.

Dekke veggene, Not the Window


Frokost nook opprettet i et karnapp er et populært design beslutning, og frokost med varm kaffe går bra med morgenens naturlig sollys og natur. Dekker vinduene vil bare blokkere ut lys og kuttet den forbindelse til utendørs, så i stedet for å plassere shiffon over vinduene, sted gardiner over veggene mellom vinduene i stedet for vinduene selv.
Koble en gardin stang over toppene av vindusrutene og kjøre en sammenkrøllet valens fra den ene enden av karnapp til den andre. Hvor veggseksjonene eksisterer mellom de faktiske vinduer, finne koordinerende gardiner som vil fylle veggplass uten å blokkere ut noen av lyset og naturen, ifølge Better Homes and Gardens.
Denne type behandling vindu er ideell for karnappvinduer som vender ut mot en bakgård eller annen natur.

Roman Roll Ups


Ingenting kan være enklere enn å legge nyanser til vinduene når det gjelder hjem design. Noen kjappe brakett installasjon og voila! Instant vindu behandlinger er opp og klar til å gå.
Med det sagt, vil noen gamle nyanser ikke gjøre.
Installere Roman rulle opp nyanser i farger som koordinere med møblene i rommet og veggen farger. Bruk disse enkle nyanser til aksent møblene du har å gjøre stuer eller et vindu sete ser ut som et bevisst valg. Rulle opp nyanser vil gi karnappvindu 100 prosent privatliv når nyanser er trukket ned, og en enkel pull av tauet vil tillate mye sol, og sørget nyanser inn i et rom-koordinerende valens, ifølge Better Homes and Gardens.

To Layer Panels


Bruken av lysbildegardinstenger kan ikke være på toppen av listen for fasjonable vindu behandlinger, men de vil fungere godt i et karnapp innstillingen hvis det blir gjort riktig.
Bruk to lag med behandlinger på en gardin stang for å gi rommet farge, mykhet og stil. Henge mørkere mønster gardiner på vinklene i mellom karnappvindu med lys shiffon mellom dem. Du vil være i stand til å trekke shiffon tvers av vinduet for personvernet eller når du ønsker å redusere gjenskinn, ifølge Better Homes and Gardens.

Når Privacy er ikke et problem


Hvis du er heldig nok til å ha privatliv på den andre siden av din karnappvindu og en attraktiv plen eller andre utendørs funksjoner for å overse, så din riktig vindu behandling kan være den enkleste ting tenkelig.
Bare lage en Valance i mønster og farger som binder rommet sammen og bli ferdig med det. Det er ingen lov som sier at du må ha nyanser eller gardiner eller shiffon på hvert vindu. Bare la dem nakne og plassere denne kjøringen av fargen på toppen av vinduene for å gi rommet et lite bluss. Karnapper er noen av de mest attraktive typer vinduer både fra innsiden og ut, så hvis du har de riktige omgivelser gå foran og vise dem frem.