Hovudside

Cedar Fence Flekker og Sel

by Walther

Cedar Fence Flekker og Sel

For å forlenge levetiden på cedar gjerdet og for å forbedre sitt utseende, bør platene behandles med en gjennomtrengende, oljebasert beis og lakk. Oljer i flekken gi treverket med vannmotstand, og pigmentene beskytter mot skadelige ultrafiolette (UV) stråler. Beis og lakk varierer fra gjennomsiktig til en solid-farge finish. Den høyre flekken avhenger av utseendet du ønsker og hvor mye vedlikehold du er villig til å utføre.

Ingredienser


En kvalitet beis og lakk vil inneholde en kombinasjon av naturlige oljer og pigmenter. Pigmentene er den dyreste ingrediensen i flekken, og pigmentene er også hva gi din gjerde med UV-beskyttelse og lang levetid.

Søknad


En gjennomtrengende oljebasert flekken er typisk et ett-strøks applikasjon. Bruk en pensel til å søke så mye beis til skogs som det vil absorbere, men vær forsiktig så du ikke overapply. Trengende flekken skal suge inn i skogen helt. En solid-farge beis påføres mer som tradisjonell maling; generelt produsenter anbefaler to strøk med solid farge finish påføres over et enkelt lag med utvendig grunning.

Longevity


Levetiden på en overflate er avhengig av mengden av pigment i produktet som brukes og mengden av sollys gjerdet er utsatt for. En lys-farget eller transparent beis vil vare mellom ett og to år, mens en mørkere flekk eller en solid farge finish kan gi deg fem år av livet eller mer mellom programmer.

Tørrstoffinnhold


En gjennomtrengende oljebasert beis inneholder de essensielle ingredienser-oljer og pigmenter-samt white spirit for å hjelpe flekken trenge. Den "tørrstoffinnhold" representerer forholdet mellom essensielle ingredienser til white spirit. Se etter et produkt med et faststoffinnhold ca. 60 prosent.

Utseende


En transparent beis vil gi farge til tre og samtidig la den underliggende korn mønster og detaljer fullstendig eksponert. En delvis gjennomsiktig flekk vil avsløre narvbildet men vil maskere noen av de finere funksjonene i tre. En solid-farge finish vil helt skjule treets korn mønster.