Hovudside

Winter Care av Star Jasmine

by Walther

Stjerne Jasmines (Trachelospermum jasminoides) - kjent også som Sørstats Jasmines - er våren og sommeren blomstrende vinstokker som, med støtte, kan dyrkes langs en vegg, gjerde eller espalier. De er også noen ganger vokst som et bunndekke og innendørs som container planter. Stjerne Jasmines er ganske ømme planter, hardfør i US Department anlegget hardførhet soner 8 og varmere. Omsorg for stjerne Jasmines ordentlig i løpet av vinteren, som skiller seg fra den omsorg de burde få resten av året.

Bruksanvisning


•  Unngå beskjæring stjerne Jasmines i vinter som du ville mange andre vinstokker. Stjerne Jasmines blomstrer på gammelt tre, som betyr noe årlig beskjæring bør gjennomføres snart etter at anlegget er ferdig blomstringen om sommeren. Beskjæring på noe annet tidspunkt i løpet av året vil utrydde neste års knopper. Beskjær bare å fjerne døde eller skadet tre i løpet av vinteren.

•  Mulch rundt bunnen av en stjerne jasmin vokser i hagen, spesielt i US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone 8, som er den kuleste sone som denne planten er rangert. Legge til 2 til 4 inches i slutten av høsten vil bidra til å holde jorda varm i tilfelle at vinteren er kaldere enn normalt.

•  Vann stjerners Jasmines sparsomt i løpet av vinteren. Imidlertid, når regn er sjeldent i flere uker, gi dem med omtrent 1 cm vann.

•  Flytt innendørs voksende stjerne Jasmines til et område som mottar om lag fire timer med direkte sollys. Andre tider av året, bør de settes i indirekte eller filtrert sollys. For vinteren, bør ideelle dagtemperaturer være mellom 68 og 72 grader Fahrenheit og ideelle nattemperatur mellom 50 og 55 grader Fahrenheit. Også, la jorda tørke ut flere inches før vanning dem igjen og tåke plantene hver noen dager for å bidra til å øke luftfuktigheten, som stjerne Jasmines foretrekker.