Hovudside

Hjem Utbedring til Clean tregulv

by Walther

Tregulv lider mer slitasje enn de fleste andre deler av huset. Elementer som kan flekke eller forårsake skade kan dras inn på bunnen av en sko eller bli droppet fra hendene. En utslippet er mer sannsynlig å bli lagt merke til på enten en meget lys tre eller et svært mørkt tre, så hvis du er akkurat i den fasen av vurderer hva slags tre å få, kan det være lurt å gå med et tre av en medium nyanse. Også vurdere å plassere et teppe over mest sterkt trafikkert område.

Regelmessig vedlikehold


Den beste metoden for å unngå problemer med løvtre er regelmessig vedlikehold. Dette er en ikke vanskelig jobb som det meste krever regelmessig feiing med en kost og sporadisk støvsuging eller mopping. Gulv som er blitt behandlet med en gjennomtrengende tetning, slik som akryl eller voks, krever mer vedlikehold enn overflate forseglet gulv som har blitt behandlet med et vannbasert eller løsningsmiddelbasert lakk. Måten å fortelle forskjellen er at en overflate-forseglet gulv tendens til å se ut som om det har blitt dekket med et tynt lag med plast.

Vanlige Flekker


Tregulv er underlagt en rekke vanlige flekker. Selv om ikke så vanlig i den æra av sneaker, er hælen skraper fortsatt kommer til å skje ganske regelmessig. Olje- og fettflekker er særlig vanlig hvis du har tregulv i kjøkken. Foreldre vil bli brukt til å håndtere crayon merker, tørket tyggegummi og drikke flekker.

Metodikk


Den beste måten å rengjøre flekker på tregulv er å jobbe fra den ytterste delen av flekken mot midten. Før du prøver noen form for ny behandling, enten hjemmelaget eller kommersielle, du bør også gjelde rengjøringsmateriale til et lite synlig sted. På denne måten hvis det materialet du bruker faktisk skader treverket, vil det ikke være merkbar, og du vil ikke ha gjort det opprinnelige problemet verre.

Rettsmidler


Rengjøring av en overflate-forseglet gulv generelt har en tendens til å være lettere, men vanskeligheten med å trenge forseglet etasje er også avhengig av flekken. For eksempel, for å fjerne tyggegummi eller crayon merker av enten overflaten, bare skrape av så mye som du kan med en plastskrape. Plasser is på hva som gjenstår før det har herdet nok til å dukke opp med en fille. En hæl skrapemerker, på den annen side, kan vanligvis være renset av et overflate forseglet gulv med en enkel blanding av vann og sitronsaft, mens man må sannsynligvis lett gni den samme flekk på en gjennomtrengende forseglet etasje med stålull pad. Alkohol bør ikke engang flekke en overflate-forseglet parkettdekke, men du kan bruke klut som du har dempet med vanlig eddik for å rense alkohol fra en gjennomtrengende-forseglet gulv.