Hovudside

Hvordan lage en bærbar dusj

by Walther

For camping eller rask opprydding etter å ha jobbet i hagen eller hagen, er en bærbar dusj en populær løsning. Den mest grunnleggende type av bærbart dusj bruker tyngdekraften for å tilveiebringe en liten mengde av vanntrykket, å eliminere behovet for en pumpe. I det eksempel som er presentert her, gir kjøkkenvasken sprøyter en enkel trykknapp for å styre strømmen gjennom munnstykket.

Bruksanvisning


•  Mål opp to inches fra bunnen av bøtte og lage en liten blyant mark. Bruk bore å lage et 3/8-tommers hull. Med et verktøy kniv, veldig nøye utvide hullet til den gjengede mannlige adapter kan skrus inn i hullet, men passer veldig tett.

•  Skru den gjengede hannenden hele veien inn i bøtte så langt det går. Påfør silikon caulk rundt den indre felles av bøtte og PVC. Skru den kvinnelige koblingen på den mannlige tråder. La fugemasse å tørke i minst fire timer.

•  Skjær montering av enden av kjøkkenet sprøyta slangen. Skyv slangeklemme på slangen. Plasser kutt ende over piggtråd mannlige adapter. Hold indre hunnkoblingen mens du gjør dette for å hindre bryte forseglingen av caulk. Skyv slangeklemme over piggtråd adapteren og skru den ned.

•  Knyt tau til håndtaket på skuffen. Kast den andre enden av tauet over en rafter, tre lem eller annen støtte som er mer enn åtte meter høy. Fyll bøtte med vann og bruke tau til å trekke den opp. For best resultat bør bøtte være over hodet høyt, men den sprøyta vil fungere så lenge det holdes under vann i bøtta.

Tips og advarsler


  • Bruk en svart bøtte, eller bruke flat svart maling på utsiden av det. La bøtte med vann i direkte sollys, og det vil varme opp naturlig i løpet av noen få timer.Du kan bruke lengre gummislange hvis et kjøkken sprøyta er ikke tilgjengelig.