Hovudside

Hvordan måle for en New Kitchen Sink

by Walther

Når du bytter ut en kjøkkenvask eller installere en vask i nye benkeplater, er det viktig å riktig måle for ny vask. Hvis målingene er tatt på feil måte, kan den nye vasken ikke passe inn. Dybden og bredden av skapene vil avgjøre størrelsen på vasken som du kan installere på benken. Vasken, inkludert kranen, må ha nok høyde klaring for skapene. Det er mulig å måle for en ny vask med noen få grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning


•  Bestem størrelse og stil vask som du ønsker å installere på din plass. Besøk lokale butikker for å få en idé om hva du ønsker. Kontroller at du har alle dimensjonene av vasken, som vil avgjøre om det passer i en bestemt plassering.

•  Mål bredden på skapene der vasken vil bli installert med et målebånd. Måle også innsiden bredden av skap, fordi dette er hvor vasken vil passe inn i. Den skapets indre skal være minst 2 inches bredere enn selve vasken bredde.

•  Kontroller at dybden av skapet vil passe vasken du har valgt. Sjekk at det er en ekstra 6 inches av plass på baksiden av vasken på kontoen for kranen.

•  Sjekk høyden på ny vask og sørge for at det vil passe inn i feltet ifølge målingene. Ta kranen hensyn og sørge for at det er nok plass mellom det og skap. Du trenger ekstra plass under vasken for å imøtekomme nødvendig rørleggerarbeid. Hold rørene opp under vasken plass til å sørge for at de passer.

Tips og advarsler


  • Hvis du bytter ut en gammel vask, holder med samme størrelse og form for den nye vasken, med mindre du skal bytte ut benkeplate.
  • Vanligvis vil en vask opp til 22 inches dyp (forfra og bakover) plass i en standard 24-tommers-dyp kabinett hvis det ikke er benken. Hvis det er en backsplash, vil benkeplate passe en vask opp til 20 1/2 inches dyp.