Hovudside

Hvordan Plant Sago Palms

by Walther

Hvordan Plant Sago Palms

Den sago palm, fra Cycadaceae familie, er ikke en ekte palmetre. Sagos låne et tropisk utseende til landskapet eller innredning, men bladene og frøene er giftige, og kan være dødelig for dyr eller barn. På tross av dette giftige egenskap, kan spiselige mel behandles fra anlegget. Sago palmer gjøre det bra i varme, tropiske klima. Tillate om en 6 fot diameter rundt området der du skal plante din sago palm.

Bruksanvisning


•  Finn en sago palm skyte. Se langs bunnen av en moden sago palm. Vekster eller skudd, referert til som valper, kan vokse langs bunnen av anlegget. De ser ut som pærer og kan ha grønne toppskudd.

•  Skjær valp fra anlegget, med en ren, skarp kniv. Lage et rent kutt, og prøver ikke å skade morplanten.

•  Dust kuttet delen av valpen med pulverisert rooting hormon, og la den sitte i flere dager, ut av solen.

•  Plant i et skyggefullt område i hagen, med den grønne eksponert og bark-lignende valp begravet. Sago palmer foretrekker et godt drenerende jord som er rik på humus. Vann godt, men la jorda tørke før vanning igjen.

•  Plant frukt sago palm frø i stedet for unger. Det er mannlige og kvinnelige sago palmer. For at en kvinnelig sago palm å produsere fruktbare frø, må det være i nærheten av en mannlig sago palm for pollinering.