Hovudside

Hvordan kan jeg bedre Organisere Rengjøring i My Home?

by Walther

Hjem renhold refererer vanligvis til mopping, dusting, feiende, tørke, vasking, skylling, bretting, og så videre. Noen ganger, til tross for din beste innsats, gjør ditt hjem rengjøringsmetode fungerer for deg, og du kan ikke organisere ditt hjem rengjøring slik du ønsker. I slike situasjoner, prøv å endre ditt hjem renholdsplan. Sett opp en rengjøring tidsplan for regelmessig rengjøring av kjøkken, bad, tepper, og parkettdekke.

Rengjøringsplan


For å organisere ditt hjem renhold, start ved å administrere din renholdsplan. Ta en penn og papir og lage en liste over alle de rommene som skal rengjøres og renhold aktiviteter som skal utføres. Denne listen skal videre være inndelt i underseksjoner relatert til spesifikke elementer for å bli renset. Du kan lage en annen liste dedikert til rotete flekker av huset bare. Denne listen skal også inneholde en kolonne med løsninger eller måter å løse rotete spots rundt huset.

Disse listene kan hjelpe deg å gjøre en passende rengjøring planen. Foran hver liste, døyt ned den nødvendige tid tror du det vil ta å fullføre, og du vil ha et hjem rengjøring tidsplan for deg selv. En tidsplan bringer konsistens og organisasjon, og du er mindre sannsynlig å utsette.

Rengjøringsutstyr


Rengjøring en hel hjem er absolutt en utfordrende oppgave; men det kan forenkles hvis du har de nødvendige hjem rengjøring forsyninger. Uten de riktige forsyninger, vil du ikke være i stand til å fullføre de oppgavene som kreves for et rent hjem. De nødvendige forsyninger inkluderer fliser og toalett rengjøringsmidler, flekkfjernere, møbelpuss, vindus og glass rengjøringsmidler, oppvaskmidler, vaskemidler, og allrengjøringsmidler. Du må også rengjøring verktøy som mopper, koster, pensler, svamper, støvkluter, vaskefiller, kjøkken håndklær, renhold votter, og en støvsuger. Hvis du har separate rengjøring verktøy og forsyninger for å utføre enkelte oppgaver, er det mer sannsynlig å bruke dem etter sin hensikt.

Få en Professional


Noen ganger er det ikke mulig for en enkelt person å ta vare på hele huset. Det er ingen skade i å ansette en profesjonell rengjøring i hjemmet tjeneste som kan gjøre rengjøring i hjemmet for deg. Hvis du ikke har råd til å betale tjenesten på en mer jevnlig, få rengjøring hjelp månedlig. Å ha et helt rent hjem en gang i måneden vil motivere deg til å holde det ryddig, rent og organisert for så lenge du kan. Videre ser en profesjonell gjøre arbeidet i hjemmet kan også lære deg hvordan du kan holde det så rent som de profesjonelle gjør.