Hovudside

Slik reparerer Mouse Lukt og mus-skadet Isolasjon Under en Mobil Home

by Walther

Slik reparerer Mouse Lukt og mus-skadet Isolasjon Under en Mobil Home

Forvente en viss grad av skadedyr infiltrasjon innenfor rammen av alle typer boliger, spesielt i kryprom under bobiler. Et klart problem foreligger når løse dusker av isolasjon har falt til gulvnivå. Isolasjon batting, når de utsettes for friluft, tiltrekker seg gnagere, absorberer fuktighet og gir fra seg en ubehagelig lukt som gjennomsyrer atmosfæren under et mobilt hjem. Et problem med mus infestation krever umiddelbar handling. Avhjelpe situasjonen raskt og nyte puste ren, frisk, luktfri luft igjen.

Bruksanvisning


•  Sørg for enkel tilgjengelighet til isolerte områder og la frisk luft og lys inn i krypkjeller. Ta av mid-sentral "skjørt" panel fra hver side av hjemmet så vel som fra hver ende av bygningen. Hvis ingen benkefronter finnes, rydde vekk noe kratt eller rusk fra rundt omkretsen av hjemmet.

•  Vurdere omfanget av skader på isolasjonen ved fysisk å krype under lengden og bredden på den mobile hjem; bruke vernebriller, arbeidshansker og munnbind for denne prosedyren. Fjern sterkt farget, makulert, eller på annen måte skadet isolasjon; ta ut eller angre alle stropper, tape eller brak holder gammel isolasjon på plass. Plassere akkumulert rusk inn i en søppelbøtta.

•  Beregn lengden av hvert åpent rom mellom de under deler av gulvbjelkene. Rulle ut lengder av ny isolasjon og skåret i seksjoner som svarer til dine mål. Sett disse nye delene av isolasjon for å erstatte den gamle; bruke en stift pistol for å feste deler til bjelkene, eller støtte isolasjonen ved å stifte støttetropper over gulvbjelker.

•  Finn midten av hver lister panel tidligere fjernet fra bygningen ved å feste en krittstrek over sin lengde og bredde. Midten av panelet oppstår der kritt linjene krysser hverandre. På dette punktet, markere et rektangel som måler 7 inches-by-15 inches; bruke et nøkkelhull så å klippe sammen de tilsvarende linjer. Fjern den nydannede "vinduet" fra gulvlisten panel og sikre en ventilerende panel over åpningen.

•  Fremme god luftkvalitet ved å plassere en beholder med luktdempende gel på bakkenivå i crawl-plass, seks meter fra hver ende av den mobile hjem. Erstatt og sikre hver av de nylig ventilerte benkefronter til sin opprinnelige plassering.