Hovudside

Hvordan Landscape rundt en hage Fountain

by Walther

Hvordan Landscape rundt en hage Fountain

Det er mange forskjellige stiler tilgjengelig i hage fontener. Som enhver vann funksjonen, vil det omkringliggende landskapet enten forbedre valgt fontene eller avlede oppmerksomheten fra sin skjønnhet. Det er ingen enkelt, riktig måte å landskapet rundt en hage fontenen, men det er noen grunnleggende retningslinjer du kan bruke til å lage de mest kostnadsfrie omgivelser for enhver fontene.

Bruksanvisning


•  Bruk fontene som et midtpunkt i hagen din. Plassere den der det kan sees lett fra vinduet utsikt, patio sitteplasser og andre steder hvor folk er sannsynlig å være ser ut på hagen din. En fontene kan være midtpunktet til hele landskapet.

•  Bygg veier så de fører både øyet og føttene til hagen fontenen området. Veier kan være geometriske, enkle rette linjer eller vandre i en naturlig kurvet design.

•  Plasser sitteplasser ved fontenen. Ikke bare vil det skape en komfortabel invitasjon for forbipasserende, men det vil tilby et sted å sitte, slappe av og nyte fontenen.

•  Se på det området der din fontene ligger. Du vil ønske å omgi beina på fontenen med materialer eller planter som vil være lett å vedlikeholde på det punktet. Planlegger å bruke skygge planter hvis det er lite sol, eller vurdere å bruke uorganiske materialer som stein hvis din fontene er plassert der vanning vil være vanskelig, eller velge innfødte planter der du ønsker å skape en naturlig lite vedlikehold hage.

•  Liggende området rundt fontenen ved å følge utformingen av fontenen selv. For eksempel vil en adobe-stil fontene ser best med en sørvestre stylet landskapet. Vurdere å bruke kaktus og sukkulenter, tørke-tolerant planter, terra cotta farget grus eller kanskje noen chaparral-type dekorative gress. Eller plante en fontene som er designet med tropisk vulkansk stein med store grønne planter som skaper en regnskog effekt.

•  Omgi din fontene med en gjennomtrengelig bakken. Du kan plante voksende ting i bunnen av din fontene eller satt steiner, grus eller andre pavers å ramme din fontenen. Ved å bruke bunndekkende som tillater vann å suge inn i jord lett, er du mindre sannsynlig å ha problemer med vann skape pytter bør din fontene overløp. Permeable overflater er også miljøvennlig og rett og slett se bra ut.

•  Landscape rundt en hage fontenen på en måte som vil markere den stil og innredning av din fontenen like mye som din fontene fremhever hagen din, og du vil elske hvordan det ser ut.