Hovudside

Hvordan å sette på Vinyl Siding

by Walther

Hvordan å sette på Vinyl Siding

Vinyl Fasader er populært fordi det er vedlikeholdsfritt og enkelt for nesten alle å installere. Installasjonen er forholdsvis enkel. Utfordringen er i planleggingen av din layout godt og plassere riktig trim for hvert område av ditt bygningens eksteriør. Både ytterkledning og noe verktøy som trengs er lett skaffes hos din lokale Oppussing sentrum. Større leverandører bære enda flere materialer. Når du velger vinyl ytterkledning, tykkelsen (gauge) av vinyl bestemmer både kostnadene og styrke. Premium ytterkledning kan kjøpes opp til 0,055 inches tykke. Mest ytterkledning vil variere 0,040 til 0,045 inches tykke. Det er best å kjøpe den høyeste måleren du har råd til den beste samlede beskyttelse. Under bygging, er vinyl ytterkledning plassert rett over veggens vindsperre. For en eksisterende struktur, kan vinyl plasseres over eksisterende ytterkledning hvis den er laget av heltre. Hvis et hjem har aluminium eller eldre vinyl ytterkledning, må du fjerne dem først. Det er mulig å plassere vinyl Fasader løpet tre ytterkledning eller stukkatur, men du er nødt til å bruke vertikale lekter først hvorpå du kan legge din vinyl.Vinyl ytterkledning kan kuttes til ønsket lengde med enkle håndverktøy. Store blader tinn klipp fungerer bra. Dag, er vinyl utformet for å ekspandere og trekke seg sammen avhengig av temperaturen. Av denne grunn kan det ikke sikres altfor tett. Det må være i stand til å bevege seg litt. I hovedsak, er du ikke så mye å feste ytterkledning, men heller, henger det. Hvis du etter å henge en stripe av vinyl ytterkledning, glir den vinyl frem og tilbake, har du hengt den på riktig måte. Det hjelper ikke å kjøre spiker hele veien inn. Eksperter sier at du bør kjøre neglen minst ¾ "i massivt tre pigger, og samtidig la 1/32" mellom spikeren på hodet og vinyl Fasader. Så lenge vinyl kan bevege seg, bør alle være godt.

Bruksanvisning


Ta på Vinyl Siding


•  Siding seksjoner er 12 meter lang og 10 til 12 inches bred. Den nedre kanten kroker på en lås som er støpt inn i toppen av stykket under den. For første nederste raden av ytterkledning på en vegg, begynner ved å feste starteren stripen som fulgte med pakken. Bunnen av den første vinyl delen vil låse inn i denne stripen.

•  Fortsett opp veggen, koble hver lengde av ytterkledning ved å låse den inn i stykket under den, deretter spikre den løst på plass, kjøring spiker inn i tre pigger eller bekledningen. Juster lengder etter behov ved å kutte dem til å tillate for vinduer, dører, tilstøtende vegger, etc.

•  Hvor vinyl Fasader kobles til en dør, vindu eller vegg vil trenge riktig trim brikke (følger med ytterkledning). Disse er ment å holde vinyl på plass, dekk kutt og ujevnheter, og gi et område hvor Fasader kan svelle og krympe i forhold til omgivelsene. Plassere disse trim delene der de trengs. Det bør være en? Tommer plass mellom enden av et stykke av ytterkledning og innsiden av kanalen, for å tillate ekspansjon. Lapper stykker av ikke mindre enn en tomme.

•  På de utvendige hjørner, plasserer de ytre hjørnestolper som bruker kanalen støpt inn i sidene som din guide. Lapper to seksjoner av J-kanal trim øverst i hjørnet av vinduer og dører for å sende fuktighet ned og til sidene av vinduene slik at vann ikke siver bak ytterkledning eller trim.

•  Hvor vinyl ytterkledning ligger mot en horisontal flate, for eksempel et vindu, må du plassere et stykke på under terskel trim. Du vil uten tvil nødt til å kutte den øverste kanten av ytterkledning til å passe, men de under terskel trim har blitt designet for å gripe inn på denne klippekanten og hold den fast. Hvis du har til horisontalt kutt ytterkledning, hjelper det å lage små tappene langs klippekanten med en smekklås punsj verktøyet. Disse kategoriene vil bidra til å sikre ytterkledning til trim.

Tips og advarsler


  • Du kan best foreta lange, horisontale kutt i vinyl med å score kuttet med et verktøy kniv og bøye frem og tilbake før den bryter sammen poengsummen mark.
  • Radene (kurs) bør stille opp jevnt rundt i huset og hvert hjørne.
  • Hvert kurs av ytterkledning bør være nivå. Husene som endrer nivåer-som walkouts eller kutt plan-by på utfordringer layout. Hvis du starter med en full kurs langs bunnen i ett område, som nivået endres opp eller ned kan du ende opp med mindre enn en full kurs langs bunnen i andre områder. I dette tilfellet, vil du ønsker å velge en fremtredende, synlig område og starter med en full kurs der, la kuttene falle der de kan på andre områder.
  • En standard sirkelsag utstyrt med en fintannet kryssfiner-kappeskive vil kutte vinyl rent og raskt. (Det fungerer best å sette kniven i sagen bakover.) Profesjonelle ytterkledning entreprenører har vanligvis en makt gjæringssag på en stor stand til å gjøre kutte gå raskere.
  • Husk ikke å nagle Fasader for tett til strukturen.
  • Som du spikeren hvert panel, trekke opp på den godt og konsekvent, slik at det låses solid inn i stykket under den. Ellers vil du ikke få full høyde ut av hver del av ytterkledning. Hver del av ytterkledning må være konsekvent høyde (vertikal avstand) rundt hele strukturen