Hovudside

Hvordan erstatte en Narroline Sash

by Walther

Andersen utskifting vinduer har flere brukervennlige funksjoner. Deres Narroline linje med utskifting vinduer er ikke noe unntak. En av funksjonene gir rask fjerning og installasjon av rammen bør du trenger å erstatte det skyldes brudd. Rammen bruker en ledning mye som den gamle stil vinduer. Imidlertid, i stedet for å demontere hele rammen, er det bare nødvendig å ta fra hverandre en liten del av rammen. Reserve sashes er tilgjengelig gjennom Andersen forhandlere og Home Depot.

Bruksanvisning


Fjerne Sash


•  Senk øverste rammen. Fjern de to skruene på venstre jamb liner med en Phillips-skrutrekker. Jamb liner er sporet som den øvre og nedre ramme reise i når heving og senking av rammen.

•  Hev topp og bunn sash. Fjern skruene nær bunnen av den venstre jamb liner. Hold toppen av venstre stenderen liner med én hånd og dra i bunnen av duken vekk fra vinduskarmen med den ledige hånden. Helt løft duken bort fra vinduet.

•  Senk bunnramme helt. Trekk den venstre øvre hjørne av bunnramme mot deg med en hånd og holde rammen kabel med den ledige hånden. Trekk ned på rammen ledningen og trekk enden pin av ledningen ut av siden av rammen. La ledningen for å trekke inn i rammen og samtidig opprettholde en jevn grep. Når ledningen stopper, slipper det.

•  Gjenta fjerning av rammen ledningen på høyre side av rammen. Rammen skyves til venstre nok til å tillate gripe og slippe ledningen. Trekk rammen ut av vinduet. Hvis toppen rammen må byttes ut, ta det på samme måte.

Installere Sash


•  Sett rammen inn i åpningen, slik at nok plass på høyre side for å koble rammen ledningen pin. Hvis du skifter begge sashes, installere den øverste rammen først. Ta tak i høyre side sash ledningen 6 inches fra slutten og dra den ned til rammen. Sett rammen ledningen pinnen inn i siden av rammen og sakte slipper ledningen.

•  Trykk på høyre side av rammen i den høyre sidekarm liner spor, slik at den venstre side av rammen som rager ut fra vindusrammen. Trekk ned på venstre side sash ledningen og sett rammen ledningen pinnen inn i rammen. Skyv rammen på plass i vinduet.

•  Løft begge sashes til toppen av vinduet. Skyv venstre jamb liner mot venstre vinduskarmen. Skyv duken på plass og stille opp skruen monteringshullene. Monter de to festeskruene nær bunnen av duken.

•  Nedre begge sashes og installere festeskruene inn i den øvre delen av venstre jamb liner. Heve den øvre rammen.