Hovudside

Hvordan velge en nedsenkbar pumpe

by Walther

Hvordan velge en nedsenkbar pumpe

Nedsenkbare pumper tjene som sump pumper, dam pumper og brønnpumper. Men forskjellene mellom pumpene finnes, så du må vite hva du skal se etter. Du må vurdere forskjeller i konstruksjon, og du må også identifisere kraftige pumper fra de mindre kraftige seg. Fra den minste til den største nedsenkbare pumpen, hvis du følger noen enkle retningslinjer, vil du velge den nedsenkbare pumpen til å passe dine individuelle behov.

Bruksanvisning


Bruksanvisning


•  Bestem formålet med nedsenkbar pumpe. For eksempel, hvis du bruker det for å pumpe godt vann, trenger du en liten diameter på 3 til 5 inches. Hvis du bruker den til å pumpe grunnvann eller for å fjerne en oversvømt kjeller (sump pumpe), trenger du en karakter med en høy "gallon per minutt" (GPM) fordi du ønsker å fjerne flomvann raskt.

•  Bestem hvor mange liter per minutt (GPM) du trenger. For eksempel, produsenter vurdere nedsenkbare pumper i henhold til antall liter per minutt de kan bevege seg. Høyere GPM viser en pumpe i stand til å flytte store mengder vann. Den GPM varierer fra 4 til 25. En liten dam kan kreve 5. Et stort foss eller en sump pumpe kan kreve 20.

•  Sammenlign huset materiale. For eksempel, nedsenkbare pumper gå under vann, slik at du ønsker en laget av en ikke-korroderende legering. Bronse-legering eller rustfritt stål kapslinger motstår korrosjon og kan vare i mange år. Unngå metallplater, som ruster.

•  Bestem lengden av strømledningen som du trenger. Bruker en skjøteledning med en nedsenkbar pumpe skaper en brannfare, så du må velge en pumpe med riktig lengde på ledningen. Lengder varierer fra 2 til 25 fot.

•  Sammenlign funksjoner. For eksempel, en populær funksjon, en automatisk bryter, oppdager vannstand og starter umiddelbart.

•  Sammenlign priser. Kostnader for nedsenkbare pumper varierer fra $ 30 til $ 100. En besparelse på 10 eller 15 prosent kan legge opp.

•  Mål "Maksimal hode", som angir den vertikale avstand en pumpe kan presse vann. En nedsenkbar pumpe som brukes til å klare flomvannet i en kjeller trenger en maksimal hode 5 eller 10. En dam, avhengig av dybde, kan trenge en maksimal hode 20. En nedsenkbar pumpe som brukes i en brønn trenger en maksimal hode 75 eller 100 eller mer.

•  Sammenligne garantier, som varierer sterkt fra 90 dager til tre år. Velg en pumpe fra et selskap som står bak produktet sitt.