Hovudside

Bakgrunn for Entry Ideas

by Walther

Bakgrunn for Entry Ideas

Et portrom gjør det første inntrykket av ethvert hjem, så det bør være varm, innbydende og reflekterende av eierens personlighet og fargepreferanser. Fordi innganger er vanligvis små med lite møbler for å gi visuell interesse, er veggene venstre for å komme med en uttalelse på egenhånd. Bakgrunn er en måte å sette fokus på veggene. Hvis oppføringen er åpen til andre rom, velge farge signaler fra tilstøtende rom for en jevn visuell flyt. Hvis oppføringen er avstengt fra andre rom, alternativene er ubegrensede.

Grass Cloth


Gress klut tapet legger tekstur, nøytral farge og en organisk element til et portrom. Fordi den er laget med hurtigvoksende gress og siv, er grasscloth en miljøvennlig tapet. Gress er individuelt utvalgt og håndvevde på papir, noe som gjør hvert kast unik. Gress klut dekker godt og er et godt valg for ufullkomne vegger. Det er et allsidig papir, blander godt med tradisjonelle og moderne interiør.

Preget Papers


Pregede bakgrunns funksjonen hevet, stiliserte design som spenner fra geometrics og bladmønstre til de som ligner tre, stukk eller tinn fliser. Disse bakgrunnsbilder er ment å bli malt og malt i løpet av årene, noe som gjør dem svært allsidig og et godt valg for den dekoratør som liker å eksperimentere. Disse holdbare bakgrunnsbilder kan bli funnet i hjem butikker.

Folier


Folie bakgrunnsbilder kan gjøre et lite portrom virke større. De reflekterer lys og lyse opp et mørkt rom. Men de bør ikke brukes i solrike områder, fordi de kan føre til et skarpt lys. De fleste folie bakgrunns utfylle moderne interiør. Fordi de er delikate bakgrunnsbilder, bør veggen være ekstremt glatt før de tas i bruk. Profesjonell installasjon er vanligvis anbefales.

Utskrifter


For en stor portrom i en tradisjonell hjem, er utskrifts tapet et klassisk valg. Fordi folk ikke somle i et portrom, det er det perfekte stedet for en lys farge eller en uttalelse bakgrunnsbilde som kan vokse slitsomt i noen annen plass. Store blomster, eksotiske fugler, toile og tone-på-tone striper er gode valg for store områder med feiende trapper. Print tapet er tilgjengelig i alle stilarter og prisklasser, fra standard maling-avdeling fare til dyre håndmalte papirer.