Hovudside

Hvordan Sett Mosaic Tile på et utendørs ildsted

by Walther

Hvordan Sett Mosaic Tile på et utendørs ildsted

To forskjellige design som er felles for utendørs brann groper inkluderer følgende: de som ligner en stor wok og er bevegelig og de som er innmurt på plass og er vanligvis sylindrisk. Enten stil kan bli dramatisk forbedret med tillegg av mosaikk arbeid på utsiden og rim. Gjør din ren utseende brann gropen inn i en ekte midt med mosaikk; snart vil du lure på hva annet du kan forvandle med mosaikk fliser.

Bruksanvisning


•  Del overflaten av ildsted i 8 like segmenter og merke dem med en blyant. Spotte opp utformingen av mosaikk på papir, merking segmentene på papiret også, så du kan enkelt overføre ett segment design på den aktuelle segmentet på graven. For wok-stil groper, vil segmentene ser ut som kiler; for de sylindriske, vil de være rektangler.

•  Bland din tynne-set mørtel i henhold til produsentens anvisninger. Påfør tynne satt til halv et segment av gangen, furrowing overflaten med sporene på kanten av sparkelen; det bør være omkring 1/8 av en tomme tykk.

•  Still dine mosaikkfliser på plass, etter grov design du gjorde på papir. Påfør mer tynn-set som er nødvendig og fortsetter med å legge flisene; tillate rundt 1 / 8- til ¼-tommers mellomrom mellom flisene. Hvis du er flislegging en wok-stil brann gropen, kan du snu den opp ned slik at den hviler på felgen mens du fliser utsiden.

•  La mosaikk fliser til å sette i minst 24 timer etter at du har fullført design. Hvis du arbeider med en wok-stil pit, etter ca 6 timer snu og flis kanten av graven før avreise for å kurere.

•  Bland fugemasse i henhold til produsentens instruksjoner. Påfør fugemasse til flisefuger med fugemasse flyte holdes i en vinkel på leddene. Feie fugemasse inn i alle ledd; hvis fugemasse flyte ikke fungerer godt på kurver, kan du bruke en hansker finger for å presse fugemasse inn i leddene.

•  Tørk av overflødig fugemasse med fugemasse svamp. Vent 15 minutter, tørk av den gjenværende fugemasse dis. La herde i 3 dager.

•  Påfør to eller tre strøk med fugemasse og fliser fugemasse til mosaikk arbeid, slik at produsentens anbefalte ventetiden mellom hvert strøk. Permisjon for å sette for en annen par dager før du gjør en brann i gropen.