Hovudside

Hvordan Design en Home Management Binder

by Walther

Hvordan Design en Home Management Binder

Et hjem forvaltning bindemiddel hjelpemidler du i å håndtere alt om din husstand og familie. Det setter all informasjonen du trenger på ett sted, slik at du sparer tid i løpet av årene, fordi du slipper å holde sporing forskjellige biter av informasjon ned. Ingenting er forlagt eller mistet. Bindemiddelet gjør det mulig å holde alt organisert i logisk rekkefølge, noe som gjør det enkelt for alle å slå opp den informasjonen de trenger. (Referanse 1)

Bruksanvisning


•  Bruk en solid bindemiddel for din husstand styringssystem. Kjøpe index sider for å skille hver del av bindemiddel for enkel organisering. Kjøpe kopi eller skriver papir og en blekkpatron for skriveren, som du skal bruke tekstbehandlingsprogrammet for å lage sidene for bindemiddel. Har noen konvolutter på hånden for lagring av kvitteringer og viktige papirer, samt en penn og en tre-hull.

•  Opprett sidene til bindemiddel bruker datamaskinen, innenfor den valgte tekstbehandler. Tenk på din livsstil når du bestemmer hvilke sider å gjøre. Designe en side av beredskapsinformasjon hvis du har barn og trenger å ha den informasjonen som er tilgjengelig for en barnevakt. Gjøre daglige og ukentlige ork diagrammer for hvert medlem av familien, samt en liste over andre oppgaver etter måned eller sesong som må ivareta. Sett sammen mester handlelister, ikke bare for mat, men også for klær for hver person i hjemmet. (Referanse 2) Lagre alt til en mappe på skrivebordet for enkel tilgang når det trengs.

•  Bruk klare eller fargede, tabbed indeks skillevegger for å skille seksjonene innenfor bindemiddel. Etikett disse kategoriene i alfabetisk rekkefølge for enkel bruk. Lag label titler som husarbeid, medisinsk historie og menyer. Har andre merket som utendørs husarbeid, telefonnumre og adresser. Bruk hva etiketter gjelder for din husholdning og livsstil.

Lage hull langs kanten av lange konvolutter og plassere dem i nødvendige deler av bindemiddel for å holde småting som kvitteringer. Bruk forsterkninger på papir og konvoluttene, slik at de ikke rives ut av bindemidlet.

•  Plasser plast siden beskyttere over enhver side som elementene blir regelmessig kontrollert av fra, for eksempel daglig oppgavelister eller over informasjon som oppskrifter som kan fjernes fra bindemiddel regelmessig for å beskytte dem. Bruk tørre eller våte slette markører for dette formålet. Hold markørene på hånden, samt et viskelær eller hjemmelagede våtservietter for sletting haker. (Referanse 3)