Hovudside

Slik installerer en Gate Latch på en Wood Fence

by Walther

Slik installerer en Gate Latch på en Wood Fence

Funnet på Home Depot, Lowe er, din lokale Oppussing butikken eller på nettet, den automatiske porten låsen, eller noen ganger kalt gravitasjon låsen, kan være et enkelt svar på holde gate sikkert stengt. Enten du holde kjæledyr og barn i eller andre uønskede skadedyr ut, er en god klinke ofte alt du trenger. I løpet av minutter en selvlåsende låse kan installeres som vil vare i mange år.

Bruksanvisning


•  Linje opp låsen der du vil den skal være plassert på gjerdet. Holder låsen slik at ankeret, eller lås, hviler på stabil stolpe, og låsearmen er plassert på den bevegelige port. Hold låsen mot toppen slik at det er lett tilgjengelig fra begge sider for å åpne den. Vanligvis 1 til 2 inches fra den øverste kanten av porten er tilstrekkelig til å skjule det fra visningen på den ene siden og har fortsatt enkel tilgang.

•  Når du er fornøyd med plasseringen av låsen, markere punktet der hver av skruehullene vil bli. Still låsearmen ned og hold låsestykket stødig. Skru låsen stykke til gate innlegg å sikre det. Låsen bør være helt forankret til stolpen uten bevegelse andre enn armmekanismen.

•  Plasser låsearmen tilbake mot porten, ved hjelp av merkene som din guide. Med låsearmen gjennom låsen, skru armen til gate døren. Test din låsen; det bør åpne jevnt og låse jevnt hver gang med et enkelt trykk. Hvis du finner du har til å tvinge den til å få låsen åpen, omplassere låsearmen for å avlaste spenningen.

Tips og advarsler


  • Gates kan synke over tid. Dersom det er ønskelig, antisigegenskaper kits er tilgjengelig og kan forlenge levetiden på gate og derfor din låsen.