Hovudside

Hampton Motion Lys Instruksjoner

by Walther

Hampton Motion Lys Instruksjoner

Legge bevegelse lys på utsiden av hjemmet ditt kan gi deg noen ekstra sikkerhet. Motion sensing lysene slås på når noen eller noe er i sensorens nærhet, noe som gjør bevegelse tenner en stor avskrekkende for noen lurer rundt. Siden bevegelses lyser bare når de er utløst, er det ikke nødvendig å ha en veranda lys på hele natten. Motion lysene er tilgjengelig i alle hjem eierens prisklasse og kan installeres av alle med litt elektrisk opplevelse.

Bruksanvisning


Installerer Hampton Lys


•  Slå av strømmen til lyset du jobber med på breaker. Test ved hjelp av en spenning tester for å være sikker på det ikke er strøm går til lampen.

•  Fjern den eksisterende ligaen. Ta oppmerksom på ledningene - du vil kable ligaen på samme måte som den gamle. Det bør være en hvit ledning, en svart ledning, og noen boliger har en grønn ledning.

•  Installer den nye monteringsbrakett hjelp Hampton instruksjoner og materialer.

•  Wire sammen de grønne ledninger, de hvite ledningene, etterfulgt av rygg ledninger. Bruk vedlagte wire nøtter for denne jobben. Hvis du hjemme ikke har en grønn ledning, feste den grønne ledningen til jordingsskruen.

•  Bruk vedlagte slot-head (Phillips) skruer for å feste lyset til veggen eller taket.

•  Kjør en tynn perle av silikon caulk rundt bunnen av lyset for å hindre at vann lekker bak ligaen.

•  Slå på strømmen igjen, og sjekk din Hampton lys for å se om det fungerer som det skal.

Hampton Lys Funksjoner


•  Juster rekkevidden til Hampton bevegelse lys. Det er en bryter, vanligvis under lyset på venstre side; Imidlertid er hver modell forskjellig. Vri bryteren for å justere radius eller nå av Hampton bevegelsesdetektor. Du må justere utvalg av Hampton sensor til du får det riktig for dine behov.

•  Betjene din Hampton lysets Dusk-To-Dawn-funksjonen ved å slå en bryter eller ved å klikke på en knapp. Det vil variere avhengig av modellen der bryteren eller knappen er plassert. The Dusk-To-Dawn funksjonen vil slå på Hampton motion lys i skumringen og kjøre lyset kontinuerlig før daggry når den vil slå seg av automatisk. For hjem sikkerhet operere bevegelsessensoren funksjon; du må deaktivere Dusk-To-Dawn funksjonen ved å dreie det til av-stilling.

•  Stille timer med flick av en bryter eller sveiv på et hjul. Timeren funksjonen er nyttig hvis du bruker bevegelsessensoren på Hampton lys. Timeren kan du plukke en bestemt tidsperiode som du vil at lyset skal være på. Avhengig av Hampton-modellen, blir lyset på fra ett til 20 minutter etter at sensoren er utløst.