Hovudside

Slik fjerner Murverk Nails Fra Betong

by Walther

Murverk negler brukes til å sikre styrer og tack strimler på et betonggulv eller vegg. Selv om det ikke er ment for å støtte tunge gjenstander, murverk negler "bite" i betong nok til å holde gjenstander ned på betongen. Murverk negler kommer med runde eller riflet hoder. Fjerne mur negler fra betong kan være så enkelt som å fjerne en standard tre spiker, eller det kan kreve litt mer kraft, avhengig av hvor sikker spikeren er i betong.

Bruksanvisning


•  Plasser en liten blokk av tre ved siden av mur spiker. Hvis du fjerner en mur spiker med riflet hodet, plasserer tre slik at det peker i motsatt retning av hodet.

•  Skyv klo av en liten lirke bar rundt skaftet av mur spiker med brekkjern over toppen av blokken av tre. Lirke ned på brekkjern, ved hjelp av styret som ekstra utnytte.

•  Strike slutten av lirke bar med en klubbe eller hammer for ekstra kraft for å lirke spikeren ut av betongen.

•  Plasser en kald meisel ved bunnen av spikerskaftet, hvor den møter den mur, hvis spikeren ikke lirke ut. Hold meisel i en 45-graders vinkel og treffer toppen av meisel med en hammer. Flytt meisel til motsatt side av neglen og traff meisel med en hammer igjen. Fortsett å gjøre dette til murverk spiker enten løsner nok til å lirke ut eller du skjære gjennom neglen skaft.