Hovudside

Hvordan Gjødsle Pepper Plants

by Walther

Chilipepper er noen av de mest populære plantene til å vokse fordi de varierer fra søt til krydret og kan forbedre mange måltider. Peppers krever en gjødsel for å bidra til å gi dem en push i løpet av sin lange vekstsesongen. Ved å forstå metodene gjødslings disse plantene, kan du dyrke din egen bugnende avling av paprika.

Bruksanvisning


•  Gjødsle dine innendørs pepper planter etter at de har spirt (presset gjennom jord) ved å bruke en gjødsel med en jevn blanding av nitrogen, fosfor og kalium (NPK). Følg instruksjonene på pakken. En god gjødsel for chili pepper planter er en laget med fisk, blod og bein, men andre mikser fungerer bra også. Du kan få tilgang til en Internett-ressurs, slik som "Chile Pepper Guide gjødsel", for å lese om ulike løsninger tilgjengelig (se Ressurser).

•  Legg gjødsel til bakken rundt pepper planter når de plantet utenfor. Følg instruksjonene på pakken for å bestemme mengden av miksen du bør bruke for området størrelsen du plante paprika i.

•  Vent til paprikaen begynner å produsere blomster og deretter legge gjødsel til jorda rundt plantene. Igjen, følg instruksjonene på pakken. Paprikaene vokse ut av disse blomstene, slik at du vil at anlegget skal ha de næringsstoffene som trengs for å bære frukt.

•  Løs opp en teskje av Epsom salter i en liter vann, hell denne løsningen i en sprayflaske og spray plantene med det på blomstre tid og deretter 10 dager senere. Denne ekstra magnesium sulfat hjelper paprika produsere frukt.

•  Legg organiske mulches, som for eksempel gress utklipp, til jord under vekstprosessen. Disse typer gjødsel redusere ugress, beholde fuktighet og beskytter mot vær og vind.

Tips og advarsler


  • Hold pepper plante jorden fuktig hele tiden, slik at det kan riktig fortynne gjødsel løsning.
  • Aldri gjødsle mer enn det som er angitt på pakken fordi Peppers er delikat og kan dø hvis for mye blir brukt.