Hovudside

Slik feilsøker for Dim Lights i Hus Wiring

by Walther

Slik feilsøker for Dim Lights i Hus Wiring

Hvis du finner ut at lysene er svakere enn de burde være, er det en rekke kontroller du kan gjøre før du ringer i de profesjonelle. Feil ledninger, overbelastede kretser eller ødelagte lyspærer er vanlige problemer i hjemmet elektrisk, og du kan feilsøke disse problemene selv. Husk å alltid slå av strømmen fra sikringsboksen hvis du arbeider med elektriske ledninger, og investere i en godkjent elektriker til å gjøre noe reparasjonsarbeid.

Bruksanvisning


•  Skift lyspære. Hvis lyspæren filament er skadet, kan lyset være svakt eller flimring.

•  Slå av store apparater som kjøleskap eller klimaanlegget for å se om lysintensiteten øker. Hvis lyset blir lysere, er det sannsynlig at det ikke er nok strøm i kretsen å kjøre lys og apparatet sammen. Ansette en elektriker til å installere en egen krets for belysning slik at lysene har nok makt til å gløde på full kapasitet.

•  Kontroller ledningene som kobler lysarmatur til hovedkretsen. Hvis disse ledningene er frynsete eller dårlig tilkoblet, kan det begrense mengden strøm komme til lyset og få den til å dimme.

Tips og advarsler


  • Hvis du fremdeles ikke kan finne problemet, ring en elektriker, som har noen flere måter å analysere ditt elektriske kretser.