Hovudside

Elektroverktøy Batteri Recycling

by Walther

Elektroverktøy Batteri Recycling

EPA (Environmental Protection Agency) rapporterer at amerikanerne kjøpe inntil 3 milliarder tørr-cellers batterier (batteritype som finnes i elektroverktøy) i året, og hver amerikansk kaster bort et gjennomsnitt på åtte tørre batterier i året. Kaster tørre batterier i søppel resulterer i alvorlig forurensning av omkringliggende jord, luft og vann. Gjenvinning av batterier ikke bare holder farlige tungmetaller fra utlekking til miljøet, men også lar mange batteri materialer til gjenbrukes.

Elektroverktøy Batterier


Alle batterier taper sin ladning etter perioder med langvarig bruk, og verktøyet batterier er ikke noe unntak. Verktøy Batterier er tørr celle batterier, laget hovedsakelig av alkalisk og carbon sink (9-volt, D, C, AA, AAA), kvikksølv-oksid (knapp, noen sylindrisk og rektangulær), sølv-oksid og sink-luft (knapp ), og litium (9-volt, C, AA, mynt, knapp, oppladbare).

De fleste elektroverktøy batterier er referert til som nikkel kadmium (Ni-Cd), nikkel metall hydrid (Ni-MH) og litium-ion (Li-Ion) batterier.

Hva å gjøre med Power Tool Batterier


I stedet for å kaste batteriet i søpla, tilbyr resirkulering et alternativ som ikke bare fordeler for miljøet, men kanskje lommeboken også. For eksempel, i oktober 2009, makt verktøyprodusenten DeWalt tilbudt en $ 10 rabatt på nye batterier i bytte for gamle batterier på DeWalt servicesentre. Sjekk med andre produsenter for lignende tilbud.

Gjenvinningsprogrammer for batterier


Organisasjoner som The Rechargeable Battery Recycling Corporation (RBRC) og produserer som DeWalt og AAA har stått i spissen landsdekkende gjenvinningsbatteri kampanjer. RBRC er en non-profit offentlig serviceorganisasjon som driver Call2Recycle, "den eneste gratis oppladbart batteri og mobiltelefon samling program i Nord-Amerika." I 2008 alene, Call2Recycle samlet over 6 millioner pounds av oppladbare batterier. Mens April er offisielle National elektroverktøy-batteri Recycling måned, kan du resirkulere verktøyet batterier året rundt.

Resirkulerbare batterier


Så lenge din elektroverktøy-batteri bærer en RBRC (Oppladbart batteri Gjenvinning Corp) segl, kan det bli resirkulert, og det er nå over 30.000 batteri drop-off steder over hele landet. Sjekk RBRC nettsiden for en drop-off sted nær deg. Den RBRC "Call2Recycle" Programmet tilbyr også spesielle rom for næringsliv og andre organisasjoner som er interessert i storskala resirkulering av batteri. Besøk RBRC Call2Recycle nettstedet oppført i Resources for mer informasjon.

Redusere batteri Avfall


INFORM, en offentlig helse organisasjon, foreslår følgende betraktninger for batteri avfall. Ett alternativ for forbruker færre batteri-baserte produkter er å kjøpe elektrisk verktøy. Når du kjøper batteri-baserte verktøy, se etter verktøy med mindre farlige materialer, for eksempel sink i stedet for kvikksølv. Sørg for å disponere av alle batteriene skikkelig. Ni-cad batterier anses som farlig avfall og skal håndteres med forsiktighet. Ikke tukle med batterihylstere som syrer kan brenne huden eller øynene. Følg statlige lover angående deponering av batteri og oppmuntre batteri ansvar i hjemmet og på arbeidsplassen.