Hovudside

Hvordan å rense badet Drain uten bruk av kjemikalier

by Walther

Hvordan å rense badet Drain uten bruk av kjemikalier

Trøtt på å helle kjemikalier som Draino å rense dine avløp? Ikke bare koster det deg penger til å kjøpe disse kjemikaliene, men det har også potensial til å skade rør hvis du lar den stå i for lenge. Min enkle guiden vil hjelpe deg å rense badet eller andre avløp uten å bruke noen kjemikalier!

Bruksanvisning


•  Hvis sluket på badekaret eller vasken er tilstoppet, er meningen vann drenering ikke som det skal. Sjansene er det er fordi det er en haug med hår fanget under avløpet. Ved hjelp av kjemikalier, er du rett og slett løse opp håret eller andre partikler som sitter fast. Men det er en enklere, sikrere og mer kostnadseffektiv måte.

•  Det første du bør gjøre er å fylle badekaret eller vask med vann. Det trenger ikke å være mye, kanskje 3 til 4 inches ville gjøre. Sørg for at avløp er åpne.

•  Nå tar ut din toalett stempelet som alle bør ha praktisk rundt i huset, sette den på toppen av den tilstoppede avløp, og pumpe den raskt et par ganger. Etter et par forsøk, bør du se alt som er fast i sluket begynner å komme ut. Med et nett eller papir håndkle, omfang objektene ut fra vannet og kast den. Din avløp skal jobbe bedre allerede! Noen pumper periodevis kan hjelpe deg bedre vedlikeholde dreneringssystemet rundt huset.

Tips og advarsler


  • Periodisk vedlikehold er nøkkelen!