Hovudside

Slik Care for Aluminium Patio Furniture

by Walther

Selv om du har fått nok av valgmuligheter når det gjelder ulike typer hagemøbler, de fleste er enige om at hvis du er ute etter noe varig, er aluminium er veien å gå. Heldigvis, i tillegg til å stå opp til elementene og tung bruk, viser det seg aluminium patio møbler er enkelt å ta vare på. Hvis du bruker noen grunnleggende husholdningsartikler, kan du enkelt rengjøre og vedlikeholde din aluminium patio møbler.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelle puter eller kledninger og spray ned aluminiumsramme med en slange eller vann-høytrykksspyler. Enkelt vanntrykk er ofte nok til å kvitte seg med fast-on skitt og mindre overflate flekker.

•  Bland en 1 til 2 ss. av oppvaskmiddel med en gallon av vann, og bruke en svamp til å rengjøre fast-on gunk fra aluminiumsmøbler. Ikke vær redd for å bruke en liten albue fett, som selv ferdig aluminium er svært motstandsdyktig mot riper og skraper.

•  Bruk en skuresvamp for å bli kvitt eventuelle gjenværende tykt materiale. Når materialet er fjernet, bytte tilbake til å bruke en vanlig svamp for å forhindre eventuelle skrape fra skuresvamp.

•  Påfør en liten mengde matolje (en spiseskje eller mindre) til møblene like før vintermånedene med en ren fille for å holde den fra fryse-relaterte skader. Ikke glem å tørke av olje utenfor når været blir varmere.

•  Bruk automotive voks to ganger i året for å holde aluminium møbler skinnende. Du trenger bare å påføre et tynt lag to ganger i året med en ren fille for å holde møblene ser sitt beste.