Hovudside

Slik flytter en tung gjenstand ned trappa

by Walther

Slik flytter en tung gjenstand ned trappa

Når det gjelder å flytte en meget tung gjenstand, er det like viktig å bruke hjernen din som det er å bruke musklene. En risikovurdering bør utføres før objektet går hvor som helst. Bare når du er sikker på at det kan flyttes ned trappen trygt, og har eliminert så mange av de potensielle farene som mulig, bør du begynne å flytte elementet. Unngå fristelsen til å bevege seg raskt; selv om du har et helt hus av objekter å flytte, jobbe sakte. Din sikkerhet bør være det viktigste hensynet til alle tider.

Bruksanvisning


•  verve to andre personer for å hjelpe deg å flytte den tunge gjenstander.

•  Fjern eventuelle hyller, skuffer eller andre avdelinger, eller løse biter fra elementet; de kan falle ut under flyttingen.

•  Place to lange boards ned trapp for å lage en rampe. Skyv tung gjenstand ned styrene sakte, med én person på hver side i fronten og den tredje personen på baksiden. Å ha to personer på fronten er viktig, fordi tyngdekraften tvinger objektet ned, noe som gjør fronten tyngre. Vekselvis, plassere objektet på en tung, sterk teppe. Lette objektet ned trappen, med én person holder hver ende på forsiden av teppet og den tredje personen som holder begge ender av den bakre delen. Trekk teppe opp over den nedre ende av gjenstanden for å holde den på plass og styre hastigheten på bevegelsen.

Tips og advarsler


  • Sjekk om objektet kan tas fra hverandre og settes sammen igjen. Flytte den ned trappen bit for bit vil være langt enklere enn å gjøre det som en stor, tung element.