Hovudside

DIY Dusj Reglazing

by Walther

DIY Dusj Reglazing

Et bad er et rom akkurat som alle, men mange huseiere glemmer at deres bad bør være så imøtekommende som resten av deres hjem. Av denne grunn, kan de forsømme sine dusj, slik at glassflater for å falle i forfall. Dette kan bety at bare bunnen av dusj eller både bunnen og veggene, hvis glassfiber fortsetter opp sidene av dusjen. Hvis dusjen ser kjedelig, påfør ny epoxy maling glasur.

Bruksanvisning


•  La dusjen sitte i 24 timer uten å bruke det. Se på kantene av din dusj bunnen, kalt dusjen pan. Hvis du merker noen fuktighet der dusj pan oppfyller veggene eller på eller rundt veggene selv, er det sannsynligvis en lekkasje bak dusjen, og du må kontakte en ekspert rørlegger.

•  Kjør kanten av en sparkel langs alle dusj pan sømmer å løfte og fjerne gammel fugemasse. Rens dusj pan, så vel som veggene om de er glassfiber, godt med en trinatriumfosfat rensemiddel. Skyll dusjen for å fjerne alt av rengjøringsmiddel, og tørk overflatene helt med en ren fille.

•  Beskytt gulvet rundt dusjen med plast tarps, og dekke badet vegger med ekstra tarps hang med painterâ € ™ s tape. Fjern dusjen døren hvis du kan; hvis du ikke kan, pakk den helt i en dobbel-lag av plast tarps sikret med maskeringstape. Dekk dusjen renne med overlappende strimler av maskeringstape, og pakk noen kraner, dusj og inventar med flere lag avispapir og maskeringstape.

•  Påfør et tynt lag med epoxy maling glasur, følge veiledningen for det aktuelle produktet. Enkelte av disse malinger er ment å bli rullet på, mens den andre er sprayblandinger. La belegge tørke i det anbefalte tidsrom.

•  Gni dusjen flater lett med # 0000 stålull. Jobbe jevnt i rette linjer. Tørk av overflatene med en fille for å fjerne rusk.

•  Påfør et andre strøk med epoxy maling glasur, og la det tørke. Igjen, gni overflaten med stålull, og rengjør dusj med filler. Fortsett denne prosessen til du har fullført så mange lag med epoxy glasur som anbefalt av produktet; vanligvis er dette 05:56 lag.

•  Rydd opp badet området. La dusjen tørke 48 timer før du bruker den.