Effekter av Asfaltering på Paint


Paving innebærer prosessen med å legge ned materialer for å utjevne og dekker et område av bakken. Flere typer av materialer som vanligvis brukes i baner, slik som betong, tre, sten, fliser og klosser. Bruker vanlig maling for asfaltering er en sjeldenhet, som det ikke vare lenge, men flere varianter av asfaltering maling er tilgjengelig.

Slippery Effects


Noen rydder blir glatt, spesielt når det er vått. Regelmessig maling ikke avskrekke denne effekten fordi det kommer som et resultat av konstant foten trafikk og forvitring. For å motvirke denne effekten, bruker rydder malinger, som har ekstra grep og anti-slip egenskaper. Maling tilsetningsstoffer, for eksempel White Knight Pave og Deck Grip, også forbedre anti-sklisikkerhet av fortau, selv når det er vått.

Korrosjon og Porøsitet


Noen rydder materialer, slik som tre og murstein, er utsatt for korrosjon og har porer som suger opp maling. Før du påfører maling, bruke primere som lukker porene og legge styrke på asfalten. Primere også gjøre malingen feste seg bedre på fortauet, slik at det å vare lenger.

Faux Pavement


Omstruktureringen fortau kan ofte være kostbart når du bruker et annet materiale. Et eksempel kan omfatte erstatte betong med murstein. En billigere måte å gjøre dette på er å skape faux design med rydder maling. Hvis du vil at fortau å se ut som murstein, kjøpe maling med murstein-lignende farger. Bruk tynne linjer med tape for å skape fugemasse linjer før du påfører malingen. Male området normalt og når malingen tørker, sakte fjerne tynne lag med tape for å lage sporene.

Kunstneriske effekter


Avhengig av materialet som brukes, kan du sprite opp fortau med subtile estetiske effekter. Plasstøpt betong ofte vises kjedelig på egen hånd, men å bruke litt maling kan gjøre overflaten mer behagelig for øyet. Designere kan bruke sjablonger eller lage geometriske figurer mens du bruker rydder maling for å legge til tilpasning til en overflate.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler