Hovudside

Slik installerer en 60 Amp Double Pole Breaker

by Walther

Slik installerer en 60 Amp Double Pole Breaker

En dobbel pol Bryteren beskytter en 240-volt krets og består av to 120-volts brytere koblet i tandem. En hendel forbinder begge brytere slik at hvis en utløser andre vil reise med det. Spaken kan du også slå kretsen av og på manuelt. Dobbel-polet brytere vanligvis kontrollere store apparater som vann varmeovner, klimaanlegg, komfyrer og tørketromler.

Bruksanvisning


•  Slå av hovedbryteren. Du finner dette i det elektriske panelet plassert utenfor hjemmet. Løft opp den ytre dekselet av panelet og finn den største bryteren.

•  Legg en hånd på dekselet og fjern skruene som holder dekselet på plass. Ta forsiktig ut dekselet med begge hender.

•  Still voltmeter for 250-volt a / c eller større. Bruk sonder festet til voltmeter for å berøre to tilstøtende terminaler på eksisterende brytere. Hvis du ikke får en spenning indikasjon på måleren, er panelet trygt å arbeide på.

•  Finn to tilstøtende ledige plassene i panelet og bryte av de tilhørende tappene på dekselet panel. Hekt breaker på midten bar i panelet mens du holder bryteren i en 45-graders vinkel. Sakte senke breaker til den klikker på de ytre barer. Bryteren vil bli helt satt på dette tidspunktet.

•  Finn ledningene for den nye kretsen i panelet. Du bør ha to ledninger som er svart eller rød og en grønn ledning som vil være den jordforbindelse. Enkelte kretser vil også ha en hvit ledning.

•  Bruk wire stripper å kutte ledningene til passende lengder og bånd 1/2-tommers av isolasjon fra endene. Route de svarte og / eller røde ledninger rundt panelet og sette inn de avisolerte endene inn i terminalene på nyinstallerte breaker. Stram skruene som holder ledningene på plass. At ledningene ikke pent rundt omkretsen av panelet, etter plasseringen av de andre ledningene.

•  Route jordledningen og den hvite nøytrale ledningen (hvis benyttet) som ovenfor og koble ledningen (e) til nøytral / bakke buss-bar. Siden du jobber i hovedpanelet, de nøytrale og jord bussforbindelser-barer koble sammen. Hvis bryteren er i en sub-panel, vil de nøytrale og jordledninger feste til separate bussforbindelser-barer.

•  Sett på dekselet på panelet. Slå på hovedbryteren og den nye bryter og koble apparatet inn i stikkontakten. Slå på apparatet og bekrefter at fungerer.

Tips og advarsler


  • 60-amp automatsikringer krever et minimum av seks-gauge for breaker og 8-gauge for bakken og nøytral.
  • Elektrisitet kan forårsake alvorlig skade eller død. Hvis du ikke er komfortabel å jobbe med elektrisitet, har arbeidet som gjøres av en autorisert elektriker.