Hovudside

Slik fjerner Metal Takrenner

by Walther

Slik fjerner Metal Takrenner

Takrenner gi hjemmet og deg beskyttelse mot regn. Vannet samles opp i rennen og rettet bort fra innganger og på siden av huset. Det er da kanaliseres ut av en downspout. Over tid, kan metall takrenner rust eller stormer kan skade dem skaper behov for å ta dem ned.

Bruksanvisning


•  Rens takrenner før du fjerner dem. Skitne takrenner kan være tung, og kaste deg ut av balanse når du tar dem ned.

•  Fjern alle nedløpsrør først. Dette vil gjøre det lettere å senke renneseksjoner til bakken. Bruk variabel hastighet bore for å fjerne ankerskruer fra downspout stropper som fester downspout til siden av huset. Bruk en flat bar og hammer for å fjerne stropper som er sikret med spiker. Skyv flat bar hodet under kanten på neglen. Hit den buede enden av flat bar med hammeren slik at sporet på flat bar glir inn på spikeren på hodet. Lirke ut med flat bar for å fjerne spiker. Gjenta denne prosessen for alle gutter stropper.

•  Fjern de renne skruene fra toppen av hver downspout med drillen, og trekke ned på hver downspout å fjerne dem fra rennesteinen. Det er vanligvis to skruene som holder downspout på plass.

•  Se på gutter stropper for å se hvordan de er forankret til huset. Dette vil avgjøre hvilke verktøy du bruker til å løsne stroppene som holder takrenner på plass.

•  Begynn i den ene enden av en del av rennesteinen. Bruk en flat bar og tynn trekloss for å fjerne gutter pigger. Gutter spikes er installert gjennom front øverste kanten av rennesteinen og inn i dashbordet. Skyv sporet på flat bar på hodet av hver takrenne pigg, legg en trekloss bak flat bar, og lirke ut for å fjerne hver takrenne pigg.

Løft helvetesild for å fjerne takrenne stropper som er festet til taket med spiker. Skyv flat bar under stroppen og spiker. Bruk en hammer til å treffe slutten av flat bar slik at sporet glir under spikeren på hodet. Lirke ned med flat bar å heve neglen og fjerne det.

Bruk variabel hastighet drill for å fjerne skruene som holder hver takrenne tropp på plass. Skruene er satt inn gjennom enden av remmen og inn i dashbordet.

Tips og advarsler


  • Det er lettere å fjerne takrenner med en hjelper til å holde den ene enden mens du fjerner ankrene. Hjelperen vil holde den løse enden fra å falle.